Cum se ascunde adresa IP pe Roku

Dacă dețineți un stick Roku, atunci sunteți probabil un tăietor de cabluri care se bazează foarte mult pe serviciile de streaming pentru divertisment. Este distractiv și jocuri până când veți găsi un canal – mori să urmăriți, care este blocat din cauza restricțiilor geografice și a problemelor de copyright. Roku face o treabă excelentă ascunzându-se în spatele televizorului tău, dar una dificilă care îți ascunde IP. Acest lucru se datorează faptului că nu are absolut nimic de-a face. Cu siguranță, deschide un portal către servicii și canale la nivel mondial, dar doar despre asta. De fapt, depinde de dvs. „utilizatorii Roku” pentru a debloca conținutul de pe Roku și, pentru aceasta, va trebui să vă ascundeți adresa IP. Nu putem spune că este cel mai ușor lucru din lume, dar cu siguranță nu este imposibil de misiune. Iată cum puteți ascunde adresa IP pe Roku.


Cum să ascundeți adresa IP pe Roku

Cum să ascundeți adresa IP pe Roku

Cel mai bun VPN pentru Roku

Probabil știți că ascunderea IP-ului dvs. este o sarcină a VPN-ului și fără să puteți uita să urmăriți serviciile de streaming preferate. Atâta timp cât identitatea dvs. este liberă, iar locația dvs. este urmărită, accesarea conținutului la nivel mondial este o fotografie lungă. Acum, nu-ți arunca Roku-ul încă! Deși nu există nicio modalitate în care un VPN poate fi instalat direct pe un Roku, totuși poate primi o conexiune VPN. Așadar, mai bine începe să te gândești la un furnizor de servicii VPN de încredere, care garantează deblocarea serviciilor de streaming și a canalelor de tot felul. Deoarece știm cât de debilitant poate fi această sarcină, am luat asupra noastră să vă oferim ceea ce credem că sunt cele mai bune VPN-uri pentru Roku. Ne puteți lua cuvântul pentru el sau puteți verifica tabelul pe care vi l-am prezentat mai jos. Suntem buni cu ceea ce vă oferă un VPN pe Roku.

Cum se face IP-ul lui Roku folosind Router-ul

Nu puteți configura o VPN pe Roku, așadar, în schimb, setați un VPN pe router. În acest fel, toate dispozitivele conectate la acel router, inclusiv Roku dvs. ar partaja conexiunea VPN. Rețineți că nu toate routerele sunt compatibile cu VPN, ceea ce înseamnă că ar trebui să căutați routere bazate pe DD-WRT sau Tomato pentru a instala cu succes o VPN. Acest ghid ar putea ajuta. Dacă nu dețineți un router gata pentru VPN, mai bine obțineți unul dacă doriți un VPN instalat pe Roku. Obținerea unui router compatibil VPN vă va economisi multe probleme pe termen lung. Nu doriți să configurați routere virtuale pe Mac sau PC, acum nu-i așa? Vorbind despre acestea, urmează să vă povestim totul despre această metodă de mai jos.

Cum să ascundeți adresa IP la Roku – metoda routerului virtual

Prindeți Mac-ul sau computerul și citiți-l cu atenție, este pe cale să vă detaliați. Această metodă necesită configurarea unei conexiuni VPN pe Mac / PC, transformându-le astfel într-un router virtual, la care vă conectați Roku. Procedând astfel, Roku va primi conexiunea VPN a acelui router virtual. Va fi ca și cum ai avea un VPN real pe Roku, dar într-un sens virtual.

Cum să partajați conexiunea VPN Mac cu Roku

 1. Pe Mac, accesați site-ul Preferințe de sistem apoi faceți clic pe Partajarea.
 2. În meniul Partajare, selectați Partajare Internet din panoul din stânga. Opțiunile Internet Sharing vor apărea în partea dreaptă a ecranului. Setați următoarele setări:
  • Partajează conexiunea de la [conexiunea VPN L2TP pe care tocmai ai creat-o]
  • Pentru computere care folosesc: bifează caseta pentru Wi-Fi
 3. Selectați Opțiuni Wi-Fi și introduceți următoarele detalii:
  • Numele retelei: [alegeți un nume de rețea]
  • Canal: [lasă ca implicit]
  • Securitate: WPA2 Personal
  • Parola: [Alege o parolă]
  • Verifica: [reintroduceți parola]
 4. Apoi apasa O.K.
 5. În meniul Împărtășire, bifați caseta de lângă Partajare Internet. Veți vedea un prompt care vă va solicita să activați partajarea pe Internet.
 6. Clic start.
 7. Când accesul la Internet Sharing a fost activat, o lumină verde va apărea lângă text: „Internet Sharing: On”.
 8. Acum, porniți aplicația Chromecast și urmați aceste instrucțiuni pentru a o configura.
 9. Când ajungeți pe un ecran care scrie „Conectați Chromecast la Wi-Fi”, selectați routerul virtual pe care l-ați configurat anterior.
 10. Introduceți parola pentru routerul virtual, apoi faceți clic pe Setare Reţea.
 11. Felicitări! Acum sunteți conectat la routerul virtual activat prin VPN.

CUM ÎNPĂRȚIȚI CONEXIUNEA VPN-ului PC-ului CU CROMORM

Pentru a utiliza această metodă, trebuie mai întâi să transformați computerul Windows într-un router virtual sau hotspot. După ce ați obținut asta, configurați pur și simplu conexiunea VPN pe PC-ul în sine. În cele din urmă, trebuie să conectați Roku la rețeaua WiFi creată pe computer în loc să o conectați la router.

Cum să ascunzi Roku IP – Metoda proxy inteligentă DNS

Înțelegem dacă considerați că acești pași sunt un pic copleșitori, motiv pentru care vă vom prezenta o metodă mai rapidă și mai ușoară folosind un DNS inteligent. La fel ca un VPN, un Smart DNS poate fi instalat direct pe router. Atât un VPN, cât și un DNS inteligent vă pot ajuta să ocoliți geo-restricțiile, dar diferă în modul în care acționează pentru a realiza acest lucru. O mișcare inteligentă în numele dvs. ar fi abonarea la un furnizor de servicii VPN care oferă un serviciu proxy inteligent DNS. Un bun exemplu de astfel de furnizor de servicii ar fi ExpressVPN. Pentru un DNS inteligent, dă Unlocator o incercare. Nu sunt furnizori de servicii VPN, dar au grijă de unele deblocări ale afacerii.

Deși majoritatea routerelor vă permit să modificați setările DNS, altele nu. În general, Linksys, TP-Link, Cisco, Asus, D-Link routerele toate acceptă configurația DNS manuală. Dacă dețineți un modem care vă este acceptat de ISP, probabil că nu veți putea modifica DNS-ul de pe acesta. În acest caz, puteți achiziționa un router secundar care vă permite să schimbați DNS. Apoi, puteți conecta portul WAN al routerului secundar la portul LAN al modemului dvs. utilizând un cablu Ethernet. Pentru ultimul pas, conectați Roku la routerul secundar, astfel încât să primească o conexiune Smart DNS.

Ascunderea adresei IP pe Roku – Gânduri finale

Ce ar putea fi mai bun decât să obțineți în valoare banii dvs. din serviciul de streaming Roku? Serios nimic! Unde vei lăsa să piardă tot conținutul acela ridicol de bun doar pentru că ai avut cea mai slabă idee despre cum poți să deblochezi acele servicii și canale de streaming unde te afli ?! Ei bine, atunci ne bucurăm că ați debarcat pe pagina noastră și, sperăm, nu va mai fi niciodată ratat nicio serie, film sau emisiune TV..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map