Cum se deblochează Sportsnet acum în afara Canada

Cum să urmăriți Sportsnet Now în afara Canada? „Sportsnet Acum nu este disponibil în regiunea dvs.” Dacă vizitați canalul din SUA, Marea Britanie, Germania, Australia și Franța, acesta este primul lucru pe care îl veți vedea. Dar nu lăsați acest lucru să vă suprimați dorința de a viziona Turul Franței, eSports TV, IndyCar și WWE pe Sportsnet în afara Canada. Obțineți acces la canalul care oferă știri, scoruri, statistici, semnalări și fluxuri live ale celor mai mari evenimente sportive oriunde v-ați afla în lume, utilizând o rețea privată virtuală. Puteți transmite fluxul SN Now în afara Canada folosind un VPN pe orice dispozitiv iOS, cum ar fi iPhone, iPad și Apple TV.


Cum se deblochează Sportsnet acum în afara Canada

Cum se deblochează Sportsnet acum în afara Canada

Cum să obțineți SportsNet în SUA în afara Canada

Visăm în secret la o lume în care să putem urmări orice dorim oriunde suntem și oricând ne dorim. Ne dorim ca camerele noastre de locuit să fie echipate cu televizoare și dispozitive care să ne sprijine dragostea pentru tot felul de programe. O lume în care nimeni nu ratează un joc. Până când va veni ziua respectivă – așteptați că suntem deja parte din lumea aceea. Nu aveți nevoie de tehnologie înaltă sau dispozitive super costisitoare pentru a putea urmări orice doriți. Tot ce ai nevoie este o tehnologie numită rețea privată virtuală. Iată cum puteți utiliza această tehnologie VPN pentru a urmări SN Now în afara Canadei:

 1. Înscrieți-vă la un furnizor de servicii VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN.
 3. Conectați-vă la un server canadian; acest lucru vă va oferi o adresă IP canadiană.
 4. Accesați Sportsnet Now și abonați-vă la acesta.
 5. Nu pierdeți niciodată o atingere sau o apăsare din nou!

Cel mai bun VPN pentru Sportsnet Now

ExpressVPN

Chiar nu ne putem gândi la o VPN mai bună pentru această misiune. Eliminarea restricțiilor geografice este o caracteristică cheie a numeroaselor servicii ExpressVPN. ExpressVPN folosește criptare puternice, cum ar fi criptare super puternice, pentru a se asigura că datele clienților lor sunt protejate la cele mai înalte niveluri atunci când sunt transferate în rețeaua publică. Acest furnizor de servicii ascunde adresele IP ale clienților săi, astfel încât să poată accesa orice conținut online restricționat.

NordVPN

Mulți clienți au mărturisit performanța și serviciile acestui furnizor de servicii VPN. Este sigur, sigur, rapid și, mai ales, într-un buget. Dubla criptare a NordVPN permite datelor dvs. să fie criptate de două ori. Așadar, ocolirea restricțiilor geografice nu este de ce să vă faceți griji cu acest VPN super securizat.

VPN CyberGhost

CyberGhost este un VPN care vă ascunde IP-ul, criptează și anonimizează activitatea online, precum și vă permite să ocoliți orice site web, canal sau serviciu restricționat oriunde v-ați afla. Deși viteza lor este medie, iar serviciul lor pentru clienți nu este atât de util, experiența lor în funcțiile de securitate compensează aceste lacune. Asigurați-vă că verificați tabelul de mai jos pentru a vă face o idee mai bună despre mulți furnizori de servicii VPN disponibile pentru dvs..

Cum să urmăriți SN acum în afara Canada cu DNS inteligent

Datorită rețelei virtuale private pentru care v-ați înscris, puteți viziona Sportsnet în afara Canada. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu funcționează, veți fi fericiți să știți că există o alternativă. Pe lângă un VPN, un alt mod care vă permite să accesați Sportsnet Now este un proxy Smart DNS. Aceste proxy sunt de asemenea folosite pentru a ocoli restricțiile regionale și pentru a debloca canalele care nu sunt disponibile în țara dvs. Aflați cum să utilizați un DNS inteligent pentru a accesa Sportsnet Now.

 1. Întoarceți-vă la Unlocator și înregistrați-vă pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Configurați DNS inteligent pe dispozitivul pe care doriți să îl utilizați.
 3. Accesați site-ul sau aplicația SN Now și conectați-vă la un cont pe care îl creați.
 4. Bucurați-vă de vizionarea Sportsnet Acum în afara Canada.

Unlocator este foarte recomandat deoarece garantează ocolirea restricțiilor geo de oriunde în lume. De asemenea, oferă un proces de 7 zile și este ușor de utilizat. Atâta timp cât utilizatorii folosesc DNS Unlocator, restricțiile sunt ocolite și interdicțiile pe canalele sportive precum Sportsnet Now sunt ridicate.

VPN pentru Sportsnet Acum în afara Canada

După ce v-ați înscris la un VPN, sunteți acum eligibil pentru transmisia live 24/7 la sporturile dvs. preferate în HD uimitor și de încredere. Urmăriți NHL, Blue Jays & MLB, Raptors & NBA, Tim & Sid, Sportsnet Central și multe altele pe Sportsnet Now cu un VPN. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos ce VPN v-a acordat acces la Sportsnet Now.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map