Cum se deblochează Twitter la școală

Studenții care folosesc platforme de socializare nu sunt nimic nou. Cu toate acestea, utilizarea claselor de site-uri precum Twitter este încruntată. Se presupune că școala este un loc în care elevii vin să învețe să nu se înțeleagă online. Acesta este motivul pentru care multe școli au interzis Twitter-ul în campus, dar există o modalitate prin care interdicția poate fi inversată. Aflați cum puteți debloca Twitter la școală în articolul următor.


Cum se deblochează Twitter la școală

Cum se deblochează Twitter la școală

De ce este Banned Twitter la școală?

În apărarea școlii, elevii abia se concentrează în clasă fără distrageri la îndemână. Cu Twitter la dispoziție, își vor pierde atenția. De fapt, nu se vor concentra deloc. Aparent, Twitter este o distracție majoră care îi determină pe elevi să depășească calea și scade performanțele școlare generale. Twitter, împreună cu multe alte platforme de socializare sunt tehnologie de divertisment care spală studenții. Aceste platforme nu fac studenții mai deștepți. Au o contribuție zero la dezvoltarea lor educațională. În plus, acestea sunt inutile pentru o dezvoltare socială sănătoasă. Twitter nu este altceva decât o formă captivantă de divertisment pe ecran.

În timp ce elevii sunt prea ocupați să citească și să trimită tweet-uri, lecția profesorilor se încadrează pe urechile surde. În plus, fiind pe telefonul lor tot timpul, elevii scapă de lumea reală în care se află. Au tendința de a pierde nevoia de a iniția conversații în viața reală, în timp ce sunt atât de buni în spatele ecranului. Social media înlocuiește învățarea „muncii” sociale grele de a face față în față cu semenii, ceea ce este o abilitate de care vor avea nevoie pentru a duce o viață de succes. Există multe motive pentru care școlile interzic Twitter-ul, dar acum se concentrează asupra ocolirii acelui bloc și ridicarea interdicției.

Cum deblochează Twitter la școală folosind un VPN?

Twitter este găzduirea de știri, divertisment, sport, politică și gândurile zilnice ale oamenilor. Înțelegem de ce elevii s-ar supăra cu interdicția de la Twitter la școală. Deși administrația școlii are un argument valabil cu privire la motivul pentru care ar trebui să blocheze Twitter-ul, mulți elevi îl folosesc în scopuri diferite. Twitter poate fi avantajos în diferite domenii, pe care le vom dezvălui ulterior în articol. Studenții vor să afle ce se întâmplă în lume și despre ce vorbesc oamenii și nu pot face asta dacă Twitter este interzis. Până când ajung acasă, veștile vor fi depășite.

Un VPN, rețeaua virtuală virtuală este un serviciu care vă permite să accesați site-ul în siguranță și în mod privat, rutând conexiunea dvs. prin unul dintre serverele sale. VPN conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale creând astfel o rețea privată securizată între două gazde. VPN creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul. Locul în care datele dvs. sunt redirecționate și criptate prin serverul din țara pe care ați ales-o. Mai mult, o VPN maschează adresa dvs. IP pentru a împiedica terții să vă obțină locația fizică și să vă identifice furnizorul de internet. Nu numai că VPN adaugă un strat suplimentar de securitate și confidențialitate pe conexiunea dvs. de internet, dar vă face și anonimi online.

Cum se deblochează Twitter la școală folosind un VPN – Pași 

Urmați pașii descriși mai jos pentru a putea afla cum să deblocați Twitter la școală folosind un furnizor decent de servicii VPN.

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN.
 2. În al doilea rând, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care îl utilizați la școală.
 3. Acum, mergeți mai departe și lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server unde Twitter este disponibil.
 5. Veți obține adresa IP a serverului localizat în țara în care Twitter este accesibil.
 6. Acum puteți accesa și utiliza Twitter la școală, după cum doriți.

Fara indoiala, ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de pe piață astăzi. Acest furnizor este ușor de utilizat, compatibil cu majoritatea dispozitivelor și valorifică securitatea online. Mai mult, ExpressVPN permite torentarea și deblocarea perfectă a conținutului din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii VPN, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Motive pentru utilizarea Twitter în clasă

În timp ce administrațiile școlare ar putea argumenta împotriva utilizării în clasă a Twitter-ului și a aprecierilor sale, avem motive să credem că încorporarea Twitter în planul lecției poate fi educativă și utilă atât pentru studenți, cât și pentru profesori. Aflați câteva dintre motivele pentru care credem că Twitter nu ar trebui interzis la școală.

Integrare integrală

Integrarea tehnologiei și a social media în programa școlară permite profesorilor să devină mai relevanți. În plus, crește implicarea elevilor în clasă. Rețelele de socializare contribuie la dezvoltarea studenților de abilități de colaborare, care sunt necesare în societatea globală de înaltă tehnologie, globală.

Instrument de cercetare

Sunt multe de învățat pe web-ul mondial, în special pe Twitter. Studenții sunt conștienți de modul în care funcționează Twitter, ceea ce face ușor să-l referi ca instrument de cercetare. Twitter este unul dintre cele mai bune locuri pentru a ști ce se întâmplă acum în lume. Platforma gigantă servește ca o sursă de la care un număr mare de utilizatori activi obțin informații de primă mână.

Încurajarea comunicării

Twitter servește, de asemenea, ca mijloc de comunicare între utilizatorii online pe un format public. De asemenea, vă permite să obțineți feedback direct de la mai multe părți. Cu Twitter fiind deschis pentru toată lumea, platforma încurajează deschiderea și răspunderea în toate comunicările.

Cum se deblochează Twitter la școală – Cuvinte finale

Cu ajutorul acestui ghid, veți debloca Twitter-ul la școală în cel mai scurt timp. Apoi, veți putea vedea ce subiecte și hashtag-uri sunt în trend, descoperiți și retrăiți momente, povești curate care prezintă cele mai bune evenimente din ziua de azi, veți fi captivat de titlurile de știri și videoclipuri, reexperimentați cele mai recente momente sportive, să știi totul despre cultura pop și despre divertisment și să vezi ce povești distractive au loc viral pe Twitter la școală. Împărtășește cu noi experiențele tale în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map