Cum se deblochează Viber în China

Viber este una dintre puținele aplicații de voce-over-Internet care continuă să se bucure de o mulțime de atenții de la o mulțime de utilizatori de la înființarea din 2010. Aplicația este destul de populară pentru interfața ușor de navigat, precum și pentru pașii săi simpli atunci când semnați sus. După ce l-ai descărcat pe dispozitiv, nu va trebui decât să introduci numărul tău de telefon. Vei primi apoi un cod de verificare și vei fi setat. Aplicația are versiuni care rulează pe toate platformele majore, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate.


Cum se deblochează Viber în China

Cum se deblochează Viber în China

Cu mai mult de 200 de milioane de utilizatori la nivel mondial, aplicația de mesagerie a atins cu siguranță o coardă cu o mare majoritate de proprietari de smartphone-uri. Valoarea sa a crescut, de asemenea, de-a lungul anilor, ceea ce a dus la o nouă cifră cumpărată de gigantul japonez de comerț electronic Rakuten. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de o listă frumoasă de funcții de economisire a timpului. Acestea includ schimbarea rapidă de grup, doodlingul foto și galeria de conversații pentru a menționa câteva.

De ce este blocată Viber în China?

Viber este o aplicație de mesagerie pe care doriți să o puteți folosi indiferent de oriunde v-ați afla. Din păcate, există o listă lungă de țări la care ai putea merge, ceea ce nu ar permite într-adevăr ca aplicația să funcționeze în limitele lor. Unul dintre cele mai notabile dintre această listă este China. China este una dintre cele mai puternic censurate țări din lume. Există o mulțime de măsuri puse în aplicare pentru a se asigura că chinezii se orientează către aplicațiile de casă pentru orice ar putea căuta. Această agendă este posibilă în mare parte prin celebrul Mare Zid Chinezesc.

Pentru cei care nu sunt familiari, Marele Firewall din China seamănă mai mult cu un mecanism de filtrare care păstrează cea mai mare parte a informațiilor pe care noi, în alte părți ale lumii, le-am avea acces gratuit, datorită internetului fără restricții. Firewallul este probabil cea mai mare formă de cenzură din lume. Deblocarea Viberului în China ar putea fi posibilă, dar după ce ați lucrat în jurul multor obstacole. În loc să efectuați singuri toate lucrurile groaznice, există o metodă garantată, fără probleme, de a debloca Viber în China. Aceasta prin utilizarea unui serviciu VPN.

Cum se deblochează Viber în China prin VPN

O rețea privată virtuală sau o VPN pe scurt, vă permite să utilizați Viber în China criptând conexiunea. Prin criptare, ne referim la codificarea datelor transmise de dispozitivul dvs. în biți care vor fi obținuți prin intermediul Marelui Firewall. În afară de criptare, un serviciu VPN de prim nivel vă ajută, de asemenea, să accesați conexiunea dvs. ascunzându-vă traficul. Acest lucru se realizează prin facilitarea accesului la Internet prin serverele la distanță. Iată cum se utilizează Viber în China continentală:

 1. Înscrieți-vă la un furnizor VPN (ExpressVPN ar fi o alegere grozavă).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul Android sau iOS.
 3. Conectați-vă la un server al unei țări în care Viber este accesibil.
 4. Lansați aplicația Viber.

Transmiterea datelor dvs. prin aceste servere înseamnă că puteți efectua chiar modificări la adresa dvs. IP. Puteți alege să pară că v-ați baza în SUA, Marea Britanie sau orice altă regiune, pur și simplu conectându-vă la un server bazat în aceste țări. Cu acest lucru, veți putea să vă schimbați locația și chiar să accesați site-uri și canale geo-blocate.

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Viber-ului din China

Pentru a trece prin firewall-ul dur al Chinei, ar fi bine să vă înscrieți cu un furnizor formidabil. Există o mulțime de servicii pe care le puteți găsi printr-o simplă căutare online. Problema este că majoritatea dintre ei nu vor fi la îndemână. Pentru a vă asigura că ajungeți cu un furnizor care vă va ține fără restricții chiar și în China, avem o listă scurtă de tipul de servicii care trebuie luate în considerare:

1. ExpressVPN

Nu mulți furnizori s-au dovedit a fi la fel de fiabili ca ExpressVPN. Acesta este unul dintre numeroasele lucruri care contribuie la numeroasele sale premii de-a lungul anilor. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN are o rețea robustă de aproximativ 2000 de servere. Există, de asemenea, capacitatea sa de a suporta până la 3 conexiuni multiple și criptarea AES de 256 biți de grad militar pentru securitate. Furnizorul are, de asemenea, o serie de caracteristici unice pe care nu le veți găsi cu adevărat cu concurenții săi.

Există caracteristica sa de tunelare împărțită care vă permite să controlați ce este criptat și serverele sale sigure pentru a fi utilizate în regiuni foarte cenzurate, cum ar fi China. ExpressVPN este orientat spre utilizarea OpenVPN ca fiind cel mai sigur protocol. Pentru utilizatorii care preferă altfel, există și PPTP, SSTP și L2TP / IPSec. Echipa sa de îngrijire a clienților este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta și poate fi contactată prin intermediul rețelelor de socializare, prin mesagerie live sau chiar prin e-mailuri..

Clientul său VPN este, de asemenea, destul de ușor de utilizat și de navigat. Dacă alegeți să-l descărcați direct pe router, veți avea un număr mult mai mare de dispozitive simultane pe care le puteți proteja. Grupul său de servere stealth este, de asemenea, perfect pentru a vă ascunde conexiunea, mai ales dacă vă aflați într-un loc foarte restrâns, cum ar fi China. Pentru a afla mai multe despre furnizor, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un alt furnizor pe care ar trebui să îl iei în considerare serios. Serviciul oferă printre cele mai mari viteze, iar acest lucru este excelent pentru utilizatorii care doresc să efectueze o mulțime de streaminguri sau descărcare în vrac. IPVanish are sediul în SUA, dar acest lucru nu ar trebui să conștientizeze pe nimeni conștient de reputația guvernului său în ceea ce privește trasarea. IPVanish garantează că datele utilizatorului rămân în siguranță datorită politicii lor grele de înregistrare zero și a protocolului lor de criptare AES de 256 biți.

Utilizatorii care doresc să-și asigure toate dispozitivele lor vor fi bucuroși să știe că un singur cont poate avea până la 10 conexiuni multiple. Utilizarea lățimii de bandă nu obține nicio limită, iar serviciul permite, de asemenea, atât trafic anonim, cât și transferuri nelimitate de fișiere peer to peer. Utilizarea IPVanish înseamnă că trebuie să decideți dacă descărcați sau nu clientul VPN. Dacă alegeți, veți primi o aplicație compatibilă cu o listă lungă de platforme precum iOS, Windows, Linux și Android.

Dacă nu, ați putea opta pentru proxy-ul său SOCKS5 bazat pe web, care vă menține ascunsă locația și, prin urmare, vă oferă acces la servicii geo-restricționate. Există, de asemenea, un grup de extensii de browser din care puteți alege, în funcție de preferințe. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile pe care le va folosi IPVanish pentru a vă asigura accesul la Viber din China. Pentru o evaluare detaliată, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

Încheierea listei noastre este un alt furnizor formidabil, NordVPN. Datorită faptului că este în jur de mai bine de un deceniu, NordVPN a lucrat pentru a dezvolta o serie de caracteristici care completează furnizarea sa pentru criptarea AES de 256 biți. Unul dintre acestea include Double VPN; o caracteristică de securitate care trece datele prin două servere în loc de una. Există, de asemenea, opțiunea de a alege ce servere să se conecteze pe baza a ceea ce faceți online. Există servere optimizate pentru jocuri, descărcări în masă, streaming HD, precum și torrenting. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a avea până la 6 conexiuni multiple, pe care le puteți utiliza pentru a avea toate dispozitivele securizate.

NordVPN funcționează, de asemenea, destul de bine pentru a vă menține anonimul, iar acest lucru se datorează suportului său pentru Tor peste VPN. Utilizarea aplicațiilor precum Viber în regiuni restrânse precum China este foarte posibilă cu NordVPN. Acest lucru se datorează gamei sale de servere ofuscate care vă permit să utilizați VPN fără detectare. Abonații pot beneficia, de asemenea, de accesul fără restricții la site-urile și canalele geo-blocate datorită programului SmartPlay. Software-ul modifică sau chiar ascunde IP-ul dvs. pentru a ajuta la evitarea detectării.

De asemenea, puteți alege să vă rezervați o adresă pentru amabilitatea suportului NordVPN pentru IP-uri dedicate. Acest lucru funcționează deosebit de bine atunci când este asociat cu funcția sa CyberSec, care ține departe reclame și malware. Toate acestea sunt doar o imagine la ce să vă așteptați atunci când vă abonați la NordVPN. Pentru o defalcare completă a serviciului, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Rezumat despre cum deblocăm Viber în China

Utilizarea Viber în China ar trebui să fie o briză dacă vă înscrieți la oricare dintre furnizorii pe care i-am menționat în această recenzie. Pentru a ști la ce anume trebuie să apelați, economisiți ceva timp și parcurgeți recenziile individuale pentru a afla mai multe despre fiecare dintre cele trei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map