Cum se deblochează vizionarea CW TV în afara SUA – Proxy DNS sau VPN

Deblocați și urmăriți CW TV în afara SUA folosind Smart DNS sau VPN


Deblocați și urmăriți CW TV în afara SUA folosind Smart DNS sau VPN

Cum se deblochează CW TV în afara SUA – Soluția VPN

VPN adoptă o abordare mai drastică. VPN, Rețea virtuală privată, efectiv redirecționează întregul trafic printr-un server VPN. Alegând un server VPN din SUA, puteți schimba adresa IP locală la o adresă IP americană. CW TV, Netflix, Hulu, Rețea WWE, Pandora, Crackle vor crede că le accesați din interiorul SUA. Aruncați o privire la ce face VPN-ul special.

 • VPN nu numai că îți schimbă adresa IP, ci de asemenea, criptează tot traficul. Nu mai spionează de la agenții guvernamentale, hackeri sau vecinul ăsta rău.
 • Când obțineți o adresă IP a SUA, toate serviciile de streaming americane devin deblocate. Urmăriți Netflix din SUA, Amazon Instant Video, Rețea WWE, Hulu Plus și CBS All Access.
 • Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la deturnarea DNS sau la Proxy-urile transparente. VPN nu este complet afectat de niciunul dintre ele.
 • Disponibilitatea aplicațiilor VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac face instalarea VPN pe aceste dispozitive relativ simple.
 • Dispozitivele fără client VPN nu pot fi configurate direct cu VPN. Fie folosiți un proxy Smart DNS, fie cumpărați un router activat prin VPN și instalați un VPN pe acesta. Acest lucru este valabil pentru Xbox, PS3 / PS4, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV și Roku.

Când căutați furnizori VPN țineți minte câteva lucruri. În primul rând, un VPN vă va reduce viteza de Internet. Întrebarea este cât de mult. Furnizori VPN de încredere, cum ar fi ExpressVPN, reduce viteza cu doar aproximativ 10%.

Cum să vizionați CW TV în afara Ghidului SUA

Iată cum puteți utiliza VPN pentru a debloca TV CW în Australia, India, Marea Britanie, Canada sau oriunde în altă parte:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN din lista de mai sus.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe computerul dvs., Mac, Android, dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN american.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul web CW TV sau lansați aplicația CW TV.
 6. Ați deblocat cu succes CW TV în afara SUA.

Cel mai bun VPN pentru CW TV

Deși există zeci de VPN-uri pe piață de luat în considerare, unele pot fi mai eficiente decât altele atunci când vine vorba de deblocarea CW TV în străinătate. Trebuie doar să alegeți care vă oferă funcțiile care se potrivesc nevoilor dvs. Din fericire, VPN-uri de top pentru CW TV există de fapt și le puteți găsi mai jos.

ExpressVPN

Nu sunt părtinitor, dar unul dintre furnizorii mei VPN preferați ar trebui să fie ExpressVPN. Este unul dintre cele mai importante de acolo, puteți verifica statisticile dacă doriți. Se mândrește cu o rețea mare de servere care include peste 2000 de servere din întreaga lume.

Dacă nu aveți siguranță, puteți utiliza întotdeauna proxy-ul MediaStreamer DNS. În acest fel, veți transmite CW TV fără a trebui să vă confruntați cu o scădere bruscă a conexiunii dvs. de internet prin amabilitatea criptării.

Nu veți găsi niciodată o problemă care nu poate fi rezolvată de echipa lor de asistență. Ei sunt întotdeauna disponibili pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme pentru clienții lor.

NordVPN

Vei place ce NordVPN trebuie sa ofere. În primul rând, să începem cu securitatea, deoarece acest VPN o face foarte bine. NordVPN nu stochează date pe utilizatorii lor și tot traficul dvs. va fi protejat prin criptare de 256 biți. Veți obține funcții precum un comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS În ceea ce privește cele exclusive, veți primi VPN dublu care vă criptează datele de două ori prin două servere diferite. Nu mai vorbim de CyberSec care vă protejează dispozitivul împotriva oricărui malware de software rău intenționat.

Acest VPN operează o rețea de peste 5.000 de servere distribuite în 62 de țări, inclusiv mii în SUA. Poate debloca site-urile web și conținutul din întreaga lume, indiferent în ce țară locuiești. Nu uita că permite până la 6 conexiuni simultane la una.

BulletVPN

BulletVPN este nou pe piață. Vine cu o mică listă de server de 52+ în 30 de țări. Cu toate acestea, ceea ce îi lipsește în servere, câștigă în protocoale de securitate, deoarece acceptă 5 protocoale diferite de securitate.

Mai mult, abonații BulletVPN obțin o lățime de bandă nelimitată și o opțiune Smart DNS. Acest lucru este perfect pentru streamerele care vizionează multe serii de pe CW. Partea cea mai bună este că, chiar și cu o rețea mică, serviciul reușește în continuare să ofere conexiuni rapide pentru a asigura experiența de streaming perfectă. Puteți viziona emisiunile și filmele preferate pe 5 dispozitive simultane. Dacă vă confruntați cu vreun inconvenient, contactați asistența lor și vor răspunde aproape imediat.

SurfShark

Surfshark s-a dovedit demn de a sta înalt în fața tuturor VPN-urilor veterane. Este încă tânăr, deoarece a debutat cu ceva timp în urmă, dar funcțiile sale ridică statutul la un VPN de top, fără întrebări. Dacă doriți să întrebați, acest VPN promite viteză, securitate și asistență. Serviciul are mai mult de 8– servere în 50 de țări, inclusiv cele rapide care ard în Statele Unite.

Furnizorii oferă criptare AES de 256 biți de grad militar. De asemenea, un comutator automat de omor și un DNS de cunoaștere zero asigură prezența dvs. online mult mai sigură. Cel mai bun lucru despre SurfShark este că permite conexiuni simultane nelimitate. Vă puteți împărtăși contul cu toți membrii și prietenii familiei dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru lățimea de bandă, deoarece este nelimitat.

Deblocați CW TV în afara SUA – Soluție proxy inteligentă DNS

Când vizitați site-ul CW Network și încercați să transmiteți un videoclip, primiți acest mesaj „Ne pare rău, acest conținut nu este disponibil în locația dvs. ”. CW pur și simplu detectează locația dvs., consultând adresa dvs. IP. Ceea ce aveți nevoie este un instrument care vă permite pentru a ascunde adevărata dvs. locație de CW și de alte canale de streaming geo-blocate. Exact acest lucru vă permite să faceți Smart DNS. Odată configurat, Smart DNS vă oferă acces la Acces CW TV, Netflix, Hulu și CBS. Avantajele Smart DNS pot fi rezumate după cum urmează.

 • Proxy DNS inteligent vă permite să vizionați conținut online din regiuni diverse simultan. Stream CW TV, CBC Canada și BBC iPlayer folosind aceeași configurare Smart DNS.
 • Smart DNS nu vă criptează traficul. Nici ea nu își schimbă toată direcția. Acesta este motivul pentru care viteza dvs. de Internet rămâne aceeași atunci când utilizați Proxy Smart DNS.
 • Routerul dvs., iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV și toate celelalte dispozitive de streaming sunt compatibile DNS.
 • Adresa IP locală este păstrată nealterată. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la blocarea site-urilor web sau a serviciilor locale / naționale.
 • DNS inteligent nu funcționează bine în prezența Deturnare DNS sau dispozitive transparente. Ambele sunt politicile folosite uneori de ISP-uri.

Acesta este un DNS inteligent pe scurt. Nu mai rămâne decât să găsești un serviciu proxy inteligent DNS. Câțiva indicatori: Asigurați-vă că serviciul Smart DNS are de fapt CW TV în lista sa de site-uri web deblocate în streaming. Serviciile Smart Smart DNS oferă coduri DNS care deblochează cel puțin 100 de canale de internet. Unlocator are CW TV pe lista sa de aproximativ 160 servicii de streaming. Puteți începe încercând testul lor gratuit de 7 zile. De asemenea, verificați-le videoclipuri și ghiduri de configurare.

Deblocați și vizionați CW TV în afara SUA – Sfaturi și sfaturi

CW TV Acum poate fi urmărit pe următoarele dispozitive de difuzare.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • Android.
 • Xbox One / Xbox 360

CW TV are unele dintre cele mai bune emisiuni și seriale pentru a urmări online.

 • Următorul model de top al Americii
 • Domni
 • Cei 100
 • bliț.
 • Jane Fecioara
 • Supranatural.
 • Jurnalele Vampirilor
 • Harta lui Dixie
 • Nikita
 • iZombie
 • Mesagerii.

Nu este nevoie de un Abonament prin cablu din SUA pentru a viziona gratuit CW TV online. Tot ce trebuie să deblocați CW TV în afara SUA este DNS inteligent sau VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map