Cum se instalează VPN pe Chromecast?

V-ați întrebat vreodată dacă ați Chromecast poate face mai mult? Am facut. Când am cumpărat această platformă uimitoare, nu știam că serviciile de streaming disponibile în biblioteca sa sunt specifice regiunii. Îți poți imagina dezamăgirea. Ei bine, asta am aflat înainte să aflu că poți configurați o conexiune VPN pe dispozitiv și deblocați o listă complet nouă de canale de streaming. Ai pompat cu toții, nu? Haideți să intrăm corect în ea, nu-i așa? Aruncați o privire la tutorialul de mai jos pentru a afla cum să instalați un VPN pe Chromecast.


Cum să configurați VPN pentru Chromecast?

Cum se instalează un VPN pe Chromecast?

Obțineți o conexiune VPN pe Chromecast folosind routerul

Înainte de a începe, trebuie să știți că a Dispozitivul Chromecast nu este compatibil nativ cu clienții VPN. Acesta este motivul pentru care ar trebui instalați VPN-ul pe routerul dvs. in schimb. Este un lucru bun, ai încredere în mine. Un VPN permite unui anumit număr de dispozitive să se conecteze simultan. Cu alte cuvinte, un singur cont cu un furnizor VPN limitează conexiunile simultane pe care le obțineți.

Cu toate acestea, există o lacună în acest sens. daca tu instalați un VPN pe routerul dvs., ta conexiunea se extinde pentru a acoperi toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs.. Indiferent de câte platforme conectați, toate vor fi acoperite cu o conexiune VPN.

Pentru a face acest lucru, va trebui să apelați la un router DD-WRT sau la unul bazat pe tomate în funcție de ceea ce vi se potrivește mai bine. Odata ce tu instalați un VPN pe routerele DD-WRT, obțineți o conexiune criptată pe Chromecast la fel cum fac acum.

Cum se instalează VPN pe Chromecast – Metoda routerului virtual

Dacă ați defilat până la această parte, cred că instalarea unui VPN pe router a fost foarte dificilă pentru dvs. Tehnic, nu este cazul dacă urmați pașii din ghidul furnizat. Dar nu te voi lăsa să pleci oricum cu mâna goală. Dacă routerul nu l-a tăiat pentru dvs., puteți transforma propriul laptop sau computer în routere virtuale. Este foarte usor. Am totul explicat mai jos.

Cum să partajați conexiunea VPN Mac / PC cu Chromecast

Când vorbim despre partajarea unei conexiuni, primul lucru cu care este obișnuit orice utilizator este crearea unui Mobile Hotspot. Toată lumea știe să facă acest lucru pe telefoane mobile atunci când își transformă rețeaua de telefonie mobilă într-o conexiune Wi-Fi partajată. Din fericire, puteți face la fel și atunci când sunteți care funcționează pe un Mac sau un PC Windows.

Această caracteristică are avantajele sale. Înainte să aflu cum să instalez un VPN pe un router, obișnuiam transformă-mi Mac-ul într-un router virtual. Nu este deloc greu. Nu trebuie decât să faceți câteva clicuri aici și acolo și aveți o conexiune VPN comună.

După cum s-a spus mai sus, Chromecastele sunt nu este compatibil nativ cu VPN-urile. Prin urmare, singura ta alegere este să partajați o conexiune VPN cu dispozitivul. Conexiunea pe care o veți obține nu va fi la fel de rapidă decât conectarea directă la routerul dvs., dar este următorul lucru cel mai bun dacă doriți o VPN Wi-Fi criptat pe Chromecast.

După ce ați creat routerul virtual, conectați Chromecast și sunteți bine să mergeți. Procesul diferă atunci când utilizați un computer Windows. Este mult mai ușor. Cu toate acestea, vestea bună este că poți transformați atât Mac-ul cât și PC-ul dvs. în routere virtuale.

Cel mai bun VPN pentru Chromecast

Având în vedere că configurarea VPN pe Chromecast necesită timp și efort, doriți să vă asigurați că serviciul VPN pe care îl utilizați funcționează efectiv pe dispozitivul dvs. de streaming. Nu mă porniți pe furnizorii VPN inutili pe care i-am încercat de-a lungul anilor.

Am enumerat cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a debloca canalele geore restricționate de pe Chromecast. Aruncați o privire rapidă la fiecare dintre ele, pe măsură ce le voi examina mai târziu în acest articol.

Cel mai bun VPN pentru Google Chromecast

Pentru o analiză mai detaliată a fiecăruia dintre furnizorii de servicii VPN pe care i-ați văzut mai sus, citiți următoarele, deoarece acoperă detalii specifice despre cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast. Începem.

ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru oricine este în căutarea unui VPN de renume. Nu numai că este una dintre cele mai importante din industrie, dar când vine vorba de Chromecast, aceasta ar trebui să fie opțiunea dvs. numărul unu. Ei ofera MediaStreamer, propriul serviciu inteligent DNS care poate fi configurat cu ușurință pe router.

Mai mult, când utilizați serverul lor VPN, puteți să accesați mai mult de 2000 de servere în 94 de țări. Dacă asta nu vă crește experiența de streaming, nu știu ce va face.

ExpressVPN vine și el caracteristici de înaltă securitate și criptare puternică care vă asigură siguranța și anonimatul atunci când navigați pe web. Pentru mai multe informații, aruncați o privire la punctele de mai jos.

Pro-uri

 • Politica Zero Log.
 • Proxy DNS inteligent.
 • 145+ locații server în 94 de țări.
 • În partea de sus a criptării cheii AES de 256 biți.
 • Disponibil Switch Switch.
 • Suport pentru chat de ceas.
 • Lățime de bandă nelimitată

Contra

 • Au planuri scumpe.
 • Numai trei conexiuni simultane.

NordVPN

Navigarea pe web nu va fi mai ușoară atunci când utilizați NordVPN. Acest furnizor VPN este unul dintre topurile de pe piață, cu mâinile în jos. Când vine vorba de securitate, NordVPN are toate, inclusiv unele măsuri exclusive de siguranță. Vorbim despre like-uri VPN dublu. Acest serviciu vă oferă dubla criptare pe măsură ce traficul dvs. trece prin două servere. Îți scade puțin mai mult viteza de internet. Cu toate acestea, dacă apreciați confidențialitatea, aceasta este cea mai bună opțiune.

Pe de altă parte, Nord Tehnologia CyberSec protejează dispozitivul de a fi infectat de orice program spyware, malware și alte programe software dăunătoare. Nu mai vorbim de faptul că au și un serviciu Smart DNS, SmartPlay. În general, această VPN este foarte utilă dacă utilizați Chromecast. Pentru a afla mai multe, derulați un pic mai departe.

Pro-uri

 • Peste 5000 de servere.
 • Funcție dublă VPN.
 • Păstrează zero jurnaluri (nu stochează informații despre utilizatori)
 • CyberSec.
 • OpenVPN cu porturi TCP și UDP, precum și IKEv2 / IPsec.
 • 6 conexiuni simultane pe cont.
 • Suport VPN premiat 24/7.

Contra

 • Unele servere erau într-adevăr lente.

BulletVPN

Un furnizor VPN mic, dar eficient, pe care să-l folosești pe Chromecast. Acesta nu are rețeaua de server pe care toată lumea o caută într-un VPN. Cu toate acestea, dacă lucrați cu BulletVPN, puteți naviga pe web complet securitate și confidențialitate.

Alături de a avea ai lor Serviciu inteligent DNS, de asemenea, au grijă de preocupările clienților lor. Prin urmare, puteți contacta echipa de asistență în orice moment și veți fi întâmpinați de profesionalism și asistență utilă. Verificați lista completă de caracteristici de mai jos.

Pro-uri

 • Nu păstrează jurnalele.
 • Mai multe protocoale din care să alegeți.
 • Un Switch Switch.
 • Disponibil DNS inteligent.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Suport pentru chat live 24/7.

Contra

 • Conectează 3 dispozitive simultan.
 • Servere în 30 de țări diferite.

SurfShark

Acest furnizor de servicii VPN în devenire face o primă impresie bună când aruncați o privire la ce are de oferit. În primul rând, veți vedea că are o rețea de server largă, care acoperă 50 de țări în întreaga lume, asta include Brazilia, Canada, Chile, Marea Britanie, Australia, si multe altele.

Un alt lucru care mi-a atras atenția când am verificat acest VPN este că puteți folosi conexiunea VPN activată nenumărate dispozitive pe cont Acesta este un serviciu pe care niciunul dintre VPN-urile de top nu le oferă clienților. Chiar și ExpressVPN are 3 dispozitive limitate pe cont. Recent, SurfShark adăugat Proxy DNS inteligent la caracteristicile de care pot beneficia utilizatorii. Puteți spune că acest nou copil de pe bloc va merge pe locuri în viitorul apropiat. VPN-uri de top din industrie, aveți grijă. Puteți vedea mai multe din acest VPN în următoarele:

Pro-uri

 • 800 de servere din peste 50 de țări.
 • Conexiuni simultane nelimitate.
 • Proxy DNS inteligent.
 • Suport pentru chat live 24/7.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS.
 • Aplicație ușor de utilizat.
 • Funcționează bine cu American Netflix

Contra

 • Își poate extinde rețeaua de server un pic mai mult.
 • Cost foarte scump pentru un plan lunar.

Cum se instalează VPN pe Chromecast – Metodă alternativă de proxy inteligent DNS

Dacă toți pașii de mai sus par prea complicați pentru dvs., puteți utiliza Proxy-uri DNS inteligente in schimb. Cel mai bun lucru despre Smart DNS este că poate fi cu ușurință configurat pe routere. Trebuie doar să vă asigurați că serviciul VPN pe care îl utilizați oferă de fapt utilizatorilor săi un serviciu proxy inteligent DNS. ExpressVPN are asta și se numește MediaStreamer. Alternativ, puteți încerca Unlocator. Nu sunt un serviciu VPN în sine. Au fost un furnizor pur de DNS Smart, dar acum s-a alăturat familiei Hybrid.

In timp ce cele mai multe routere vă permit să modificați setările DNS, unii dintre ei nu. În general, Linksys, Asus, Cisco, D-Link, TP-Link routerele toate acceptă configurația DNS manuală. Dacă dețineți un modem oferit de ISP-ul dvs., mă îndoiesc că DNS poate fi configurat.

În acest caz, puteți achiziționa un router secundar care vă permite să schimbați DNS. Apoi, conectează asta portul WAN al routerului secundar la portul LAN al modemului dvs. folosind un cablu Ethernet.

In cele din urma, conectați Chromecast la routerul secundar.

Cum să blocați Google DNS pe Chromecast

Unele canale de streaming, cum ar fi American Netflix necesită pași suplimentari pentru deblocare lor. În afară de configurarea VPN pe routerul dvs., poate fi necesar configurați rutele statice pentru a bloca Google DNS adrese server. Acest lucru se datorează faptului că aceste coduri DNS sunt hard-coded pe Chromecast.

Practic, dacă canalul de streaming are acces la Google DNS, este posibil să fie capabil identifică locația ta reală. Blocarea DNS Google la nivel de router va forța canalul de streaming pe care doriți să îl urmăriți pentru a utiliza adresele DNS ale serverului VPN la care sunteți conectat.

Puteți seta întotdeauna rute statice și blocați Google DNS pe routerul dvs. pentru Chomecast dacă îți cunoști drumul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map