Deblocați site-urile interzise în Marea Britanie – Cum să faceți VPN?

Cum deblochează site-urile interzise din Marea Britanie folosind un VPN? ISP-uri din Marea Britanie, cum ar fi O2, Sky, TalkTalk, BT, și Virgin Media adaugă constant mai multe site-uri web la lista lor de site-uri blocate în Marea Britanie. De pe site-uri de torrente cum ar fi Pirate Bay și KickAss Torrents la portaluri de streaming cum ar fi Putlocker, Afdah și FirstRowSports. Este dificil să vezi unde se vor opri comenzile de interzicere a acestor site-uri. Dacă sunteți un rezident din Marea Britanie, puteți utiliza VPN pentru a debloca oricare dintre site-urile interzise doriți. Învăța cum să folosești VPN pentru a ocoli cenzura pe Internet în Marea Britanie pe Windows PC, Mac, iPhone, iPad sau Android.


Deblocați site-urile interzise în Marea Britanie - Cum să faceți VPN?

Deblocați site-urile interzise în Marea Britanie – Cum se face cu VPN?

Site-uri interzise în Marea Britanie – o scurtă istorie

Pentru a se conforma ordinelor instanțelor, ISP-urile britanice au început să blocheze anumite site-uri web în urmă cu ani. Lucrurile nu s-au oprit doar acolo. Se adaugă constant site-uri noi. Dacă încercați să accesați oricare dintre aceste site-uri web, veți fi redirecționat către o pagină de eroare care afirmă că ISP-ul dvs. a blocat acel site. Iată o listă cu mesajele de eroare pe care le puteți întâlni atunci când încercați să accesați site-uri interzise din Marea Britanie. Mesajul de eroare pe care îl primiți variază în funcție de ISP-ul dvs. este O2, Sky, TalkTalk, BT sau Virgin Media.

 • Accesul la acest site web a fost blocat.
 • Acces blocat. Ne pare rău, acest site nu este disponibil prin BSkyB.
 • Eroare – Site blocat.
 • Ne pare rău, site-ul web solicitat nu este disponibil prin Virgin Media.
 • Pagina pe care o căutați a fost blocată.

Utilizarea unei VPN este cea mai bună și mai sigură modalitate de a le ocoli Blocurile ISP din Marea Britanie.

Cum se deblochează site-urile interzise în Marea Britanie cu VPN

Dacă nu ați folosit sau auzit vreodată VPN nu există niciun motiv să te desfășori. VPN, scurt pentru o rețea privată virtuală, a fost folosit de mai mulți ani de către corporații și firme pentru a-și securiza datele private. Când configurați o conexiune VPN pe dvs. PC, Mac, iOS, sau Android dispozitivul, nimeni, nici măcar ISP-ul dvs., nu va putea fi ascultat de activitățile dvs. online. Nu numai asta, dar vei putea și tu accesarea site-urilor interzise în Marea Britanie. Canalele de streaming geoblocate care nu sunt disponibile în Marea Britanie pot fi, de asemenea, deblocate folosind VPN.

 • Configurarea unui VPN nu necesită cunoștințe tehnice. Puteți descărca și instala cu ușurință Aplicații VPN pe PC, Mac, iPhone, iPad, și Android.
 • VPN cifrează tot traficul dvs. pe Internet și ascunde adresa dvs. IP. Nu există mai multe notificări privind încălcarea drepturilor de autor de la ISP.
 • Site-urile web nu vă vor mai putea urmări.
 • Puteți utiliza, de asemenea, VPN pentru deblocați canalele geore-restricționate ca American Netflix, NBC Sports, Hulu, și HBO GO.

Pașii

Pentru a accesa site-urile blocate din Marea Britanie, trebuie urmați câțiva pași. Aici sunt ei:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN. recomand ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe Android, iOS, PC sau Mac.
 3. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la orice server furnizat de VPN.
 4. Acum, adresa dvs. IP a fost schimbată și identitatea dvs. online este învelită.
 5. Navigați pe web și accesați orice site web pe care îl doriți în Regatul Unit.

Asigurați-vă că indiferent de furnizorul VPN cu care vă înscrieți nu păstrează jurnalele activității dvs. de navigare. ExpressVPN este un bun exemplu. Iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pe care să le utilizați pentru a le face accesarea site-urilor interzise în Marea Britanie.

Cel mai bun VPN pentru accesarea site-urilor blocate din Marea Britanie

Nu aveți idee câte VPN-uri puteți găsi pe piață atunci când introduceți cuvântul VPN. Cu toate acestea, înainte de a investi în orice produs, adun toate informațiile de care am nevoie despre el. VPN-urile nu sunt diferite. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că acesta va satisface nevoile dvs. indiferent care sunt acestea. Am revizuit patru dintre cele mai importante VPN-uri din industrie. Aruncați o privire la fiecare dintre ele și alegeți unul pe baza a ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

ExpressVPN

ExpressVPN apare pe primul loc pe lista noastră, deoarece este considerat a fi furnizorul unu VPN numărul 1 din lume. Puteți citi recenzii de pe diferite site-uri web, dacă doriți, vor apărea aceleași rezultate „Un VPN de încredere de încredere”. Serviciul are peste 2000 de servere în rețeaua sa. Aceasta include 92 de țări din întreaga lume. Prin urmare, puteți garanta că veți ocoli restricțiile regionale indiferent de locul în care se află canalul.

Pe de altă parte, când vorbești de securitate, acest VPN o face cel mai bine. Acesta oferă cele mai recente criptări militare la nivel înalt pentru securitate, împreună cu 200000 + adrese IP pentru anonimat. Nu vă mai faceți griji pentru cine vă spionează. Sunteți perfect în siguranță cu ExpressVPN. Am menționat că permite până la 5 conexiuni simultane? Ei bine, da, fac și lățime de bandă nelimitată.

NordVPN

NordVPN este un alt pretendent de top în industria VPN. Cu toate acestea, este binecunoscut faptul că această VPN are cea mai mare rețea de servere dintre toate. Adică 5000+ servere, este uriaș. Nu numai că, dar sunt bine optimizate pentru tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie în timp ce navighează pe web, de la streaming, jocuri sau doar navigare.

Puteți conecta 6 dispozitive pe cont și puteți partaja o conexiune VPN. Acest lucru va oferi tuturor dispozitivelor accesul la serviciul Double VPN, ceea ce vă permite să vă reintegrați traficul prin două servere VPN în loc de unul. Mai mult, puteți utiliza proxy DNS SmartPlay dacă nu vă asigurați securitatea. Configurați DNS-urile inteligente pe dispozitivul dvs. și redați conținut restricționat geo-viteză la viteză maximă. Acest lucru se datorează, în principal, faptului că Smart DNS nu vă criptează datele, astfel încât nu se produce nicio pierdere de viteză.

BulletVPN

BulletVPN este încă nou pe piață, așa că s-ar putea să vedeți că nu are atât de multe servere de oferit. Are servere doar în 30 de țări diferite. Cu toate acestea, ceea ce îi lipsește în servere, câștigă cu siguranță atunci când vine vorba de securitate și alte servicii. În primul rând, este unul dintre cei mai importanți furnizori dacă menționăm securitatea.

În al doilea rând, are un serviciu Smart DNS care promite mai mult de o sută de canale deblocate, indiferent de aria lor de acoperire. Și în final, permite până la 5 conexiuni simultane pe cont. Dacă acest lucru nu face o VPN bună, îmi pare rău, nu știu ce face.

SurfShark

SurfShark ieste o altă nouă intrare în activitatea VPN. Acest nou venit a lovit industria de furtună în momentul în care a debutat. Adică conexiuni simultane nelimitate? Niciunul dintre giganții VPN nu oferă acest tip de servicii, nici măcar IPVanish nu permite până la 10 dispozitive pe cont.

Rețeaua sa de server este destul de decentă dacă pot adăuga. Este format din 800 de servere din peste 50 de țări. Nu mai vorbim de faptul că este unul dintre puținele VPN-uri care funcționează de fapt cu Netflix. Știți că Netflix a reușit să blocheze VPN-urile în aceste zile. Ei bine, nu cu acest nou copil din bloc nu se poate. Verificați, este destul de minunat. Dă-i un pic mai mult timp și va concura cu like-urile ExpressVPN.

Carta lui Snooper – Un alt motiv pentru a utiliza VPN

Guvernul britanic tocmai a trecut Legea 2016 privind puterile investigative. Este cunoscut ca denumire Carta lui Snooper. Noua lege permite practic ISP-ului și guvernului dvs. să spioneze ce faceți online în orice moment. Așadar, puteți să vă luați rămas bun de la confidențialitatea online sau să le utilizați VPN la adăugați un strat suplimentar de securitate și să împiedicați ISP-urile / agențiile guvernamentale să vă dea peste cap.

Lista principalelor site-uri interzise în Marea Britanie

 • Golful Piratilor
 • kickasstorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • EZTV
 • Sporturi de prim rang
 • CouchTuner
 • isoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • Torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Cum să accesați site-uri blocate Marea Britanie?

Se pare că libertatea internetului se micșorează continuu în Marea Britanie. Când adăugați faptul că guvernul spionează în mod deschis activitățile online ale cetățenilor săi, viitorul începe să arate sumbr. Daca esti serios despre confidențialitatea online și vreau accesați site-urile web fără restricții, trebuie să apelezi la VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map