Deblocați Sling TV pe Amazon Fire TV în afara SUA

Cum să urmărești Sling TV pe Amazon Fire TV Stick în afara SUA? Sling TV devine lent, dar constant, unul dintre marile canale de streaming din SUA. Faptul că acum poți vizionați Sling pe Amazon Fire TV, Apple TV, Roku și Xbox înseamnă că din ce în ce mai mult Tăietoare de cordon americane se înscriu cu transmisia în direct a SUA Servicii. O selecție mai bună a canalelor americane de top și-a jucat rolul în ascensiunea Sling. Dar ce zici Expați americani locuind în străinătate în Marea Britanie, Canada sau Australia? Ei bine, Sling TV este geoblocked în afara SUA Vestea bună este că poți folosi VPN sau DNS inteligent la deblochează și urmărește Sling TV de peste mări, nu contează unde ești.


Deblocați Sling TV pe Amazon Fire TV în afara SUA

Deblocați Sling TV pe Amazon Fire TV în afara SUA

Proxy-uri VPN vs Smart DNS – Noțiuni de bază

Dacă nu sunteți atât de bine cunoscut VPN sau DNS inteligent, nu există motive de panică. Ambele au fost folosite destul de mult timp de către utilizatorii de internet de zi cu zi ocoliți restricțiile regionale. Cu toate acestea, modul în care funcționează fiecare metodă diferă. VPN, pentru instanțe, îți schimbă adresa IP și cifrează tot traficul dvs. pe Internet. Acest lucru îl face foarte popular printre utilizatorii de Internet care doresc un strat suplimentar de intimitate.

DNS inteligent pe de altă parte, adoptă o abordare diferită. Adresa IP publică va fi în continuare aceeași după ce configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming. Traficul dvs. de internet nu este nici criptat. Puteți configura Smart DNS direct pe majoritatea dispozitivelor de streaming, inclusiv pe Amazon Fire TV. Aplicațiile VPN pot fi instalate doar pe PC, Mac, iOS și Android.

Oricare dintre aceste metode este o opțiune viabilă în termeni de deblocarea Sling TV în afara SUA.

Urmăriți Sling TV în afara SUA cu Proxy-uri Smart DNS

Faptul că puteți configura Smart DNS direct pe Amazon Fire TV face această metodă deosebit de populară printre persoanele care deblochează Sling TV de pe Fire TV în afara SUA. Nu este nevoie să configurați computerul, Macul sau routerul pentru ca acesta să funcționeze. Iată cum puteți utiliza Smart DNS pentru deblochează Sling TV pe Amazon Fire TV în străinătate.

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți cu un serviciu proxy Smart DNS care acceptă deblocarea Sling TV de pe Amazon Fire TV. Unlocator se potrivește cu factura respectivă.
 2. După ce ați creat contul dvs. DNS inteligent, accesați site-ul pagina cu instrucțiuni de configurare, și faceți clic pe Amazon Fire TV. Nu contează dacă dețineți Fire TV Box sau Fire TV Stick, deoarece ambele sunt configurate la fel.
 3. Urmați instrucțiunile pentru a intra în Coduri DNS pe televizorul dvs. de foc.
 4. Urmăriți Sling TV pe Amazon Fire TV în afara SUA.

Acești pași ar putea părea a fi ușor adevărați, dar asta am avut de făcut deblochează Sling TV de pe Fire TV Stick. Mi-a luat literalmente aproximativ 10 minute de la obținerea mea Cont de nelocator pentru a configura Smart DNS pe Fire TV și vizionând televiziunea Sling în afara SUA. Mulțumită unui strâns-atașat Proces de 7 zile, Am fost capabil să înscrieți-vă cu Unlocator fără a fi nevoie de un card de credit. Dacă decideți să vă actualizați abonamentul Unlocator după aceea, aveți, de asemenea, dreptul la o rambursare fără întrebări de 14 zile.

Cum să deblocați Sling TV în afara SUA cu VPN

Având în vedere stratul suplimentar de intimitate Ajung cu VPN, în mod normal, este „arma de alegere” preferată atunci când vine vorba ocolind restricțiile geografice. Cu toate acestea, cu absența a Client VPN pe Fire TV în sine, a trebuit să revin la configurarea unei conexiuni VPN pe telefonul meu Router DD-WRT. Deși această procedură este fezabilă, poate părea un pic prea complicat pentru începătorii VPN.

 • Dacă aveți cunoștințe prealabile despre configurarea VPN pe un router, vă recomand cu siguranță să utilizați VPN în loc de Smart DNS deblochează Sling TV de pe Amazon Fire TV.
 • Stabilirea unei conexiuni cu un Server VPN american prin intermediul routerului dvs. beneficiază uriașe.
 • Toate dispozitivele dvs. de streaming vor părea localizate în SUA.
 • Vei avea acces la toate canale cu restricții geo-restricționate din SUA inclusiv Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go și ABC GO.
 • VPN criptare împiedică ISP-ul dvs., precum și alți posibili spioni să spioneze în activitatea dvs. online. Ține-ți ochii aceștia îndurerați.

ExpressVPN au detaliat ghiduri de configurare asta m-a ajutat foarte mult când am configurat VPN-ul pe routerul meu. Dacă doriți să oferiți VPN o fotografie, du-te la ExpressVPN. Au o perioadă de rambursare de 30 de zile. Așadar, dacă, din orice motiv, doriți să vă înapoiați banii în prima lună, vi se va garanta recuperarea. Puteți utiliza și alți furnizori VPN pentru deblochează Sling TV pe Amazon Fire TV în afara SUA.

Cum să vizionați televiziunea Sling în afara SUA pe Amazon Fire TV Stick?

Procesul de configurare DNS inteligent sau VPN la vizionați Sling TV pe Amazon Fire TV este la fel indiferent dacă dețineți Fire TV Box sau Stick. Atunci când alegeți serviciul dvs. Smart DNS / VPN, mai ieftin nu înseamnă întotdeauna mai bine. Asigurați-vă că orice serviciu utilizați ocoliți restricțiile regionale are clar politica de rambursare. Suport online este, de asemenea, esențial.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map