Deblocați Sling TV pe Apple TV Watch în afara SUA

Cum deblochează și urmărește Sling TV pe Apple TV în afara SUA? Pentru snur tăietori căutarea de canale de streaming online care oferă TV american live, nu există multe alternative mai bune decât Sling TV. Cu canale de genul ESPN, AMC, TBS, TNT, CNN, Freeform și Disney, puteți găsi ceva de urmărit indiferent de preferințele dvs. de vizualizare. Problema principală este însă că Sling TV este geoblocat în afara SUA. Expați americani trăiesc în Marea Britanie, Canada, Mexic, Spania, Australia, Franța, Japonia sau Germania utilizare VPN sau Proxy-uri DNS inteligente. Fiecare metodă vă permite să ocolesc blocurile geografice si priveste Sling TV pe Apple TV în străinătate.


Deblocați Sling TV pe Apple TV Watch în afara SUA

Deblocați Sling TV pe Apple TV Watch în afara SUA

Cum să obțineți aplicația Sling TV pe Apple TV

Înainte să intru în detalii cum să vizionezi canale live în SUA la Sling TV pe Apple TV în afara SUA, iti voi explica cum să descărcați aplicația Sling TV pe Apple TV (Generația a 4-a). din pacate, Sling nu este disponibil pe Apple TV 3 sau generații mai vechi.

Pentru a descărcați și instalați aplicații americane precum Sling, Hulu, Netflix, HBO Go sau ABC, pe dumneavoastră Apple TV 4, ai nevoie de un American Apple ID. Iată cum puteți configurați un cont iTunes din SUA fără a fi nevoie de un card de credit american. Rețineți că nu este necesar să utilizați VPN sau Smart DNS pentru a finaliza această anumită procedură.

Pe dumneavoastră PC sau Mac:

 1. Lansați Magazin de aplicații și deconectați-vă din cont. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Magazin” -> ‘Sign out’.
 2. Parcurgeți până la partea de jos a fundalului Magazin de aplicații și faceți clic pe steagul din colțul din dreapta jos.
 3. Acum vi se va prezenta o listă care vă permite să „alegeți țara sau regiunea dvs.”.
 4. Selectați „Statele Unite”.
 5. Mergeți să găsiți orice aplicație gratuită.
 6. Dați clic pe „Obține” -> ‘Instalează aplicația’.
 7. Din meniul derulant care apare, faceți clic pe „Creați Apple ID”.
 8. Creați noul dvs. cont Apple ID folosind ‘niciun card’ opțiune.
 9. Introduceți o adresă locală în acea regiune în timp ce selectați nici o carte. Puteți utiliza Google pentru a găsi adrese legitime americane.
 10. De la Apple TV 4, deconectați-vă din contul de iTunes din setările dvs..
 11. Autentificați-vă cu un cont nou.
 12. Ai reușit a schimbat regiunea App Store / iTunes în SUA.
 13. Utilizați acum funcția de căutare în App Store, găsiți Sling TV și descărcați-o pe Apple TV 4.

Urmăriți Sling TV pe Apple TV în afara SUA cu Proxy-uri inteligente DNS

După ce ați descărcat cu succes aplicația Sling de pe Apple TV 4, este timpul să eliminați restricții geografice i-a fost impus în afara SUA. Există, practic, două moduri care vă permit deblochează Sling TV în străinătate. Primul este Smart DNS. Ce este excelent în ceea ce privește Smart DNS este că îl puteți configura direct pe Apple TV fără a fi nevoie să efectuați modificări pe routerul sau pe alte dispozitive din rețeaua de domiciliu. Dezavantajul este însă că vei fi limitat la o singură regiune americană și, astfel, nu poți schimba natura conținutului pe care îl primești pe Sling.

 1. Cel mai important pas aici este să vă înscrieți cu un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocarea Sling TV de pe Apple TV de peste mări. Nu folosi coduri DNS gratuite găsești online. Am testat multe dintre ele și nu funcționează. În plus, periclitează securitatea și confidențialitatea Internetului.
 2. După ce v-ați creat contul dvs. DNS inteligent, este timpul să faceți acest lucru configurați DNS inteligent pe Apple TV. Dacă urmați cu atenție ghidul de instalare, veți fi efectuat în aproximativ 5 minute, chiar dacă nu sunteți atât de priceputi.
 3. După configurarea Smart DNS pe Apple TV, lansează aplicația Sling TV, conectați-vă folosind contul dvs. Sling și privește în direct televiziunea americană ca și cum ai fi în SUA.

Dacă nu ați folosit niciodată Smart DNS înainte și doriți mai întâi să vă „înfundați degetul în apă”, mergeți la Unlocator. Vă puteți înscrie la un Proces gratuit de 7 zile fără legături. Nu vă vor cere nici măcar detalii despre cardul dvs. de credit.

Deblocați Sling TV pe Apple TV în afara SUA cu VPN

Dacă dorești ocoliți blocajele regionale impus posturi sportive TV Sling în direct ca ESPN, NBC Sports sau Fox Sports, utilizați VPN. Configurarea VPN pentru Apple TV nu este la fel de simplă ca în cazul Smart DNS. Cu toate acestea, în funcție de furnizorul VPN pe care îl utilizați, puteți schimba literalmente în peste 14 locații diferite din SUA. Aceasta înseamnă că există posibilitatea de a debloca mult mai mult conținut pe Sling cu VPN în comparație cu Smart DNS.

 1. Trebuie să configurați VPN pe un router compatibil primul. DD-WRT, tomate, și Linksys routerele ar trebui să facă treaba.
 2. Configurați conexiunea VPN pe routerul dvs.. ExpressVPN au ghiduri de configurare detaliate despre cum să realizezi acest lucru.
 3. După ce v-ați conectat la serverul VPN american de pe routerul dvs., toate dispozitivele conectate la acel router, inclusiv Apple TV, vor partaja conexiunea VPN. Cu alte cuvinte, toate dispozitivele dvs. vor părea practic localizate în SUA.
 4. Nu numai că veți avea acces la Sling, dar și la toate celelalte Canalele geo-restricționate americane. Aceasta include Netflix, Hulu, Amazon Prime, Vudu și Crackle.

Cu cât serverele VPN americane oferă mai mult serviciul VPN pe care îl utilizați, cu atât este mai potrivit pentru a debloca Sling TV pe Apple TV.. ExpressVPN, de exemplu, oferă mai mult de 14 locații VPN diferite doar din SUA. Iată o listă completă cu toate furnizori de top VPN la vizionați Sling TV pe Apple TV în afara SUA.

Cum se deblochează și se uită TV Sling pe Apple TV în afara SUA – Proxy-uri VPN sau Smart DNS

Puteți utiliza fie VPN sau Proxy-uri DNS inteligente la vizionați televiziunea Sling în afara SUA. Este posibil ca DNS-urile inteligente să fie mai ușor de configurat pe Apple TV, dar VPN vă oferă mai multe posibilități, precum și un plus de confidențialitate și securitate online. În final, totul se rezumă la ceea ce doriți să transmiteți prin Sling TV pe Apple TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map