Rețea WWE pe Android cu GPS Fix UK CA

Deblocați rețeaua WWE pe Android


Deblocați rețeaua WWE pe Android

WWE Network GPS Block pe Android – Noțiuni de bază

Pe scurt, rețeaua WWE funcționează pe toate dispozitivele acceptate folosind fie VPN, fie proxy inteligent DNS, singurul dispozitiv care nu pare să funcționeze pentru utilizatori este Android. Motivul este că aplicația WWE de pe Android necesită atât o locație de internet care pare să provină din SUA, cât și o locație GPS care pare să fie în SUA.

Rețea WWE pe Android, soluția GPS – Rețeaua

Această parte este una ușoară, vă rugăm să urmați rețeaua WWE în afara SUA și configurați dispozitivul Android pentru a utiliza SmartDNS sau VPN, astfel încât să pară că provine de la o adresă de internet a SUA. Apoi treceți la GPS Android parte mai jos.

Rețea WWE pe Android Eroarea GPS – GPS-ul

Dacă activați opțiunile Mock Locations de la dezvoltatori, s-ar putea ca GPS-ul dvs. să nu funcționeze corect în Navigația Google Maps, asigurați-vă că dezactivați din nou Locațiile de tip Mock, dacă doriți să navigați. Dacă nu găsiți opțiuni pentru dezvoltator, mergeți la Metoda 2 de mai jos și faceți pasul 2 pentru a o reactiva

Partea GPS este problema cu rețeaua Android și WWE. Vă rugăm să vedeți mai jos câteva metode care au fost partajate de unii utilizatori WWE fideli care au avut succes în obținerea Android să funcționeze cu rețeaua WWE folosind o soluție GPS.

Metoda 1 prin @iquayle 50%

„Se pare că aplicația se ridică pe locațiile de tipar, care sunt activate pentru a răsfăța GPS-ul. Singurul mod în care m-am ocupat de acest lucru este activarea modului de dezvoltator de pe dispozitiv, atingând în mod repetat numărul de compilare în setări. Apoi rulează aplicația de spoofing (am folosit spooferul de locație). După ce vă solicită să activați locațiile de tipar, spune da, setați locația și durata dorite. Apoi accesați setările dezvoltatorului, dezactivați „permiteți locații batjocoritoare” apoi executați aplicația WWE. Aplicația va dura ceva timp pentru a vă verifica locația, dar va rula videoclipurile. În continuare, va trebui să utilizați o soluție DNS sau VPN dacă soluția GPS este disponibilă pentru a reda videoclipuri. O durere regală în fund și una care pare exclusivă pentru android din păcate. Am lucrat la infinitul meu HTC One și Transformer. “

Actualizare realizată de Karl

„Când dezactivați setarea pentru locațiile de tiparire permisă, mergeți și în locații și treceți modul doar la gps, apoi deschideți aplicația wwe. Pare să funcționeze de fiecare dată. S-ar putea să fie nevoie să forțați să închideți aplicația wwe înainte de a începe să vă asigurați că face verificările de locație. ”

Metoda 2 de Froderik80%

Pe Galaxy Tab 3 8.0 a fost un pic complicat, dar cu VPN și FAKE GPS LOCATION SPOOFER GRATUIT și setarea de dezvoltatori setată pentru a permite locația falsă a gps-ului, de asemenea, a funcționat după 1 oră de testare.  testat pe un Galaxy Tab 3.0, Galaxy S4, Galaxy S4 mini și Huawei P6.
Pas cu pas pentru Deblocarea Android a rețelei WWE:

1. Instalați toate cele 3 aplicații (WWE, FAKE GPS GRATUIT, VPN de configurare)
2. Accesați Setări – Despre (Informații) – Buildnumber (atingeți Buildnumber de aproximativ 6-7 ori rapid) – Trebuie să accesați telefonul, tableta sau ceea ce ați setat. Deci, Setările generale ale dispozitivului dvs., nu dintr-o aplicație. Este acolo unde puteți vedea și versiunea dvs. Android, de exemplu 4.1, 4.2 și așa mai departe. Mai jos veți vedea numărul de compilare. Acolo trebuie să atingeți.
3. Activați permite locația falsă
4. Mergeți cu un pas înapoi și vedeți un nou meniu „Setări pentru dezvoltatori”
5. Activați locația falsă (falsă) (Pseudostandorte)
6. Instalați și porniți VPN de la ExpressVPN sau altfel – configurați un server USA „ExpressVPN are aplicații pentru IOS / Android și Desktop”
7. Porniți Fake GPS și alegeți orice loc din SUA
8. Porniți aplicația WWE și atingeți „Atingeți aici pentru…”. și whait, se spune „Obținerea locației” pentru aproximativ 30 de secunde. sau mai mult
9. Conectați-vă și bucurați-vă

Am lucrat perfect pentru mine!

Actualizare de Froderik la 10.04.2014 „Am lucrat la S4 – am făcut doar o modificare. Înainte de a lansa aplicația WWE, așadar, imediat după pasul 7, am dezactivat locația falsă în setările dezvoltatorului telefonului, deoarece aplicația spune că nu poate fi localizată atât timp cât setarea pentru o locație falsă sau batjocorită este activată. Dar deja ați setat o locație falsificată la pasul 7, deci nu este nicio problemă să o dezactivați. Locația va rămâne în SUA. ”

Rețea WWE pe Android blocul GPS – Ajutor

Studiile de mai sus sunt rezultatul unor comentarii ale cititorilor articolului meu WWE Network din afara SUA și a cercetărilor mele. Metodele sunt fie SMART DNS sau VPN. Dacă mai aveți sugestii și rezultate dacă soluția GPS pentru Rețeaua WWE funcționează sau nu funcționează pentru dvs. Vă rugăm să actualizați cu un comentariu de mai jos, astfel încât să vă pot adăuga rezultatele, în acest fel putem construi un tabel de referință despre ce dispozitive Android funcționează Rețeaua WWE după aplicarea hack-ului sau remedierii GPS și a dispozitivelor care nu funcționează. Dacă doriți să participați, vă rugăm să indicați următoarele:

 • Metoda testată
 • Marcă telefonică și versiune sistem de operare Android
 • Rezultat

Mulțumiri

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map