Studenții Bypass Școala Firewall WiFi cu VPN pentru a juca Fortnite

Fortnite este un joc video extrem de popular, care are 3,4 milioane de jucători activi și generează peste 120 de milioane de dolari în venituri. Jocul are de asemenea jucători de jocuri video de înaltă calitate, precum Drake. Fortnite este cel mai popular joc video de pe această planetă în acest moment. Ceea ce impulsionează acest joc este interesul și dedicația copiilor care joacă acest joc chiar și atunci când ar trebui să studieze în școlile lor. Odată cu sosirea Fortnite pe smartphone-urile iPhone, iPad și Android, elevii au căutat modalități de a juca jocul în timp ce au fost conectați la rețeaua WiFi a școlii. Acest lucru nu a fost posibil în multe cazuri, din cauza faptului că școlile interzic în mod activ serverele Fornite.


Studenții Bypass Școala Firewall cu VPN pentru a juca Fortnite

Studenții Bypass Școala Firewall cu VPN pentru a juca Fortnite

Studenți deștepți

De când a fost lansat Fortnite mobil, clasele au devenit un câmp de luptă pentru profesor față de studenți. Pentru școli, este ușor să blocați accesul la anumite programe prin Wi-Fi. Dar studenții deștepți au găsit o modalitate de a evita aceste interdicții prin utilizarea VPN-urilor.

Școlile le este greu să interzică elevii să joace jocuri. Dacă autoritățile școlare adaugă un nivel de securitate prin blocarea tuturor VPN-urilor, elevii sunt în continuare capabili să acceseze Fortnite fără un obstacol. Nu există prea multe lucruri pe care școala le poate face pentru a limita accesul Wi-Fi pentru elevi. Accesul la Internet este întotdeauna necesar pentru a oferi educație în lumea modernă, dar internetul poate fi folosit și pentru a juca jocuri oriunde, chiar și în sălile de clasă.  

De ce să folosești Wi-Fi-ul școlii?

Studenții folosesc Wi-Fi-ul școlii, deoarece joacă Fortnite pe datele mobile își vor epuiza limita de date destul de repede, ceea ce le poate crește factura. Prin urmare, studenții au găsit această idee inedită de a ocoli Wi-Fi-ul școlii cu ajutorul unei rețele private virtuale (VPN). Este un serviciu software pe care utilizatorii de Internet îl implementează pentru a-și ascunde identitatea pe web.

Economisirea banilor, evadarea autorităților

VPN-urile sunt menite să adauge un strat de securitate care vă ajută să sustrageți cenzura și să accesați liber resursele online. De exemplu, cu utilizarea VPN, puteți ocoli restricțiile regionale și puteți accesa site-uri și aplicații care ar fi în mod normal geoblocate în regiunea dvs. VPN vă obligă conexiunea să călătorească prin serverele sale și actualizează constant IP-ul prin mascarea acestuia cu un altul. Aici, elevii au folosit VPN pentru a accesa Fortnite în școlile lor, sustragând firewall-ul Wi-Fi al școlii.

Există mai multe videoclipuri pe Internet în care elevii joacă Fortnite în sălile de clasă. Aceste videoclipuri le arată, de asemenea, ocolind restricțiile Wi-Fi prin utilizarea VPN-urilor. Acum, s-a transformat ca o cursă de arme, de îndată ce autoritatea școlară identifică VPN-ul pe care îl folosesc copiii, îl blochează imediat și pe acesta. 

În mod surprinzător, există un YouTuber care a găsit o modalitate de a se conecta la computerul său de la distanță prin Chromebook. YouTuber este un copil de școală în vârstă de 14 ani, cu numele de utilizator dowcwow. 

Alte statistici interesante arată că peste 90% dintre elevii de la școală au jucat Fortnite cel puțin o dată. Studenții spun că este dificil să joci Fortnite în clasă, deoarece telefoanele mobile nu sunt permise în aer liber. Dar oricând pot, ei joacă jocul liber folosind Wi-Fi-ul școlii.

Cum se deblochează Fortnite la școală cu VPN

Întregul proces de ocolire a firewallului școlii și a accesului la aplicațiile și site-ul web care sunt blocate în acest proces este destul de ușor. Urmați acești pași pentru a juca Fortnite la școală pe Android, iPhone, iPad, PC sau Mac:

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor de servicii VPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pe același dispozitiv pe care doriți să jucați Fornite fără restricții.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă.
 4. Din aplicație, conectați unul dintre numeroasele servere VPN.
 5. Acum veți putea juca Fornite oriunde, oricând, chiar și la școală sau la serviciu.

În termeni de cel mai bun VPN pentru Fortnite, ExpressVPN sunt chiar în vârf. Au o garanție de returnare de 30 de zile, precum și o rețea VPN globală răspândită în întreaga lume. De asemenea, oferă unele dintre cele mai rapide servere VPN.

De la VPN-uri la desktopuri virtuale

Studenții recunosc, din cauza școlilor politicii stricte de blocare a VPN-urilor, este dificil să găsești o VPN care nu este blocată. Atunci a apărut ideea serviciului virtual pentru desktop. Studenții primesc gratuit Chromebook de la școală pentru lucrările la clasă, care sunt acum utilizate pentru a juca jocuri prin utilizarea serviciilor desktop virtuale.

Chromebookul, potrivit studenților, are o caracteristică încorporată care le permite să se conecteze de la distanță la orice computer cu ușurință. Singura cerință este să configurați computerul pentru a transmite aplicații Chromebook. Procesul de configurare a acestui sistem este destul de simplu, cu toate acestea, există un decalaj în streaming, dar studenții sunt mai mult decât dispuși să se sacrifică în întârziere pentru a juca Fortnite la școală..

Niciun elev nu a fost prins folosind această metodă până acum. Serviciul Desktop la distanță Google nu este încă blocat în școli. Între timp, studenții sunt încrezători că vor găsi alte modalități dacă și acestea sunt blocate de autoritățile școlare. Posibilitatea de a ocoli restricțiile Wi-Fi școlare, de a juca jocul și tot nu a prins lucrări în favoarea elevilor motivându-i să continue să joace jocuri.

Potrivit unor critici, este fascinant ceea ce au obținut elevii prin ocolirea firewall-ului Wi-Fi al școlii. Pentru ei, este o experiență excelentă de învățare care va ajuta elevii în viitor. Totuși, este important să vă concentrați în clasă.

Studenții Bypass Școala Firewall Wi-Fi cu VPN – Înveliți

Școlile din Statele Unite au oferit servicii Wi-Fi studenților în scopuri educaționale mai bune. Însă studenții au găsit modalități de a utiliza aceste servicii gratuite pentru a juca jocuri în schimb. Școala nu poate face multe pentru a restricționa elevii să joace aceste jocuri. Cu toate acestea, un sistem în care urmează consecințele dacă studenții nu se concentrează asupra studiilor lor ar putea reduce utilizarea inutilă a Wi-Fi-ului la școală până la un anumit grad.

Sau pur și simplu lăsați-le să continue, jumătate din distracția pe care o simt este să facă ceva pe care adulții le spun că nu prea. Ignoră problema și, probabil, cei mai inteligenți studenți își vor da seama de lucruri mai bune pentru ei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map