Urmăriți cum să scăpați de Murder Sezonul 5 Stream online

Cum să te îndepărtezi de un VPN pentru a urmări „Cum să scapi de Murder Sezonul 5” din orice parte a lumii? Așadar, sunteți într-un fel pregătit pentru revenirea celui de-al cincilea sezon al dramei emoționante ABC din septembrie? Serialul cu actrița 2018 nominalizată la Emmy, Viola Davis, în rolul lui Annalize Keating, revine în această toamnă odată cu premiera sezonului 5, iar fanii abia așteaptă. Acei foarte fani care se întâmplă să fie localizați în afara SUA își pot răci jeturile, deoarece nu vor putea urmări premiera de unde sunt. Fie că au fost în Canada, Australia sau Marea Britanie, fără VPN, ABC Go este inaccesibil din cauza restricțiilor geo. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți viziona HTGAWM Sezonul 5 folosind un VPN pe toate dispozitivele.


Cum să urmărești Cum să te îndepărtezi de crimă

Cum să urmărești Cum să te îndepărtezi de Murder Sezonul 5

Cum să urmăriți cum să scăpați de omor cu un VPN

Studiați-vă pentru încă un an traumatizant, studenți Middleton! ABC a reînnoit How to Get Away With Murder pentru un al cincilea sezon și așteptăm răspunsuri. Am văzut ultima oară în sezonul 4 Annalize Keating & Co. într-un loc bun. Laurel a obținut în sfârșit custodia fiului ei Christopher, Connor a solicitat din nou Middleton pentru a continua studiul dreptului, iar Annalize a câștigat cazul ei de la Curtea Supremă. În finala sezonului din luna martie, un student pe nume Gabriel Maddox a ajuns la Middleton, care se întâmplă să fie fiul unui alt personaj criminal.

O mulțime de speculații înconjoară acest nou personaj în acest sezon viitor, iar fanii internaționali pot intra în acțiune dacă se abonează la o rețea privată virtuală. Un VPN este un software care vă permite să alegeți un server într-o țară – unul dintre care veți primi în cele din urmă IP-ul său. După ce ați acordat IP-ul țării selectate, veți putea accesa conținutul bazat în țara pe care ați ales-o. Iată cum puteți urmări HTGAWM cu un VPN:

 1. Trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN (unul bun la asta)
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN american.
 5. În cele din urmă, vizitați ABC Go’s website.
 6. Transmiteți toate episoadele celui de-al cincilea sezon al HTGAWM din afara SUA.

Fanii care locuiesc în afara SUA li se recomandă utilizarea ExpressVPN pentru a putea debloca ABC Go în orice parte a lumii. Acesta este un furnizor de servicii care promite și livrează. Acesta garantează ocolirea geo-restricțiilor și menținerea securității în același timp. Există alți furnizori de servicii care vă pot ajuta să transmiteți fluxul Cum să ajungeți cu crimă în afara SUA. Asigurați-vă că le verificați în tabelul de mai jos.

Tot ceea ce trebuie să știi despre cum să te îndepărtezi de crimă

Pentru toți noii veniți care și-au dezvoltat interesul pentru HTGAWM, așa a început spectacolul: Cinci tineri studenți de drept sunt angajați de un avocat nemilos de apărare după ce au devenit studenții ei preferați în clasă. Cu toate acestea, lucrul pentru Annelise Keating nu este atât de ușor pe cât au presupus că ar fi. O tânără sororitate este găsită ucisă și toată lumea este suspectă și toată lumea ascunde ceva.

HTGAWM Sezonul 5 va avea premiera joi, 27 septembrie 2018. Acest lucru ar trebui să vă ofere timp nou-veniților sau fanilor mult timp pentru a revedea evenimentele din sezonul 4. Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, producătorul executiv HTGAWM, Pete Nowalk, a dezvăluit că echipa din spatele emisiunii Viola Davis, are deja planuri pentru sezonul viitor. Sezonul 5 ar putea parcurge o cale diferită în ceea ce privește explorarea legăturilor personajelor. “Cred că acceptă mai mult faptul că sunt legați de sânge”, a declarat Nowalk pentru EW. Aceasta nu înseamnă însă că sezonul 5 nu va avea propria parte de dramă. „Vor apărea noi prietenii și conflicte noi, în ceea ce privește relațiile romantice și în termeni de prietenie”, a adăugat producătorul.

 • Data: Joi, 27 septembrie la 10. 9c
 • Streaming Channel: ABC Go

Urmăriți cum să scăpați de omor

După un sezon șocant 4, HTGAWM se întoarce în septembrie pentru un alt spin intrigant. Pune-te din orice loc de pe glob pentru a urmări relațiile să se fractureze, minciunile să se înlăture de sub control și misterele șocante schimbă viața personajelor din HTGAWM. A nu fi în SUA nu este o problemă dacă aveți un VPN la dispoziție. Am putea să vedem că Marcus (Cornelius Smith Jr.) din Scandal face o mutare permanentă la How to Get Away with Murder? excitat? Știm că suntem!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map