Vizionați canale americane pe Roku Ultra în afara SUA

Cum să vizionați canale americane pe Roku Ultra în afara SUA? Deci, v-ați cumpărat un Roku Ultra. Dacă locuiești în afara SUA, probabil te întrebi cum să obții la maxim noul dispozitiv de streaming 4K. În ceea ce privește streamingul de canale, puteți obține sute de canale pe Roku dacă locuiți în SUA. În acest ghid de ajutor, vă voi arăta cum să creezi contul Roku american necesar pentru a obține aplicațiile respective. De asemenea, puteți învăța cum să utilizați VPN sau Proxy-uri DNS inteligente la deblochează canalele americane de pe Roku Ultra în Canada, Germania, Marea Britanie, Australia, Mexic, sau în altă parte in strainatate.


Vizionați canale americane pe Roku Ultra în afara SUA

Vizionați canale americane pe Roku Ultra în afara SUA

Cum să obțineți canale americane pe Roku Ultra în afara SUA

Procesul de obținerea canalelor americane pe Roku Ultra se împarte în două etape. Primii pași necesită creați un cont Roku american. În caz contrar, nu veți putea adăugați aplicații din SUA la Roku. Al doilea pas implică practic configurarea Smart DNS sau VPN pentru a vizionați canale americane pe Roku Ultra în afara SUA. Deci, iată cum vă puteți înregistra pentru un cont american Roku în străinătate.

 1. În primul rând, configurarea VPN sau DNS inteligent pe PC / Mac. Acesta este un pas crucial. Fără asta, Roku vă va marca contul ca fiind non-SUA.
 2. Acum, accesați https://my.roku.com/index și alegeți „Creează cont”.
 3. Apoi, completați informațiile necesare și apoi faceți clic pe „Continuați”.
 4. Apoi, alegeți un Pin și faceți clic pe „Continuați”..
 5. În pagina următoare, trebuie să plătiți opțiuni: Paypal sau Card de credit.
 6. Dacă dețineți deja un cont Paypal, utilizați opțiunea de plată Paypal. Țara dvs. Paypal nu afectează contul Roku.
  • Utilizați o adresă valabilă din SUA pentru a vă crea contul Roku american. Puteți utiliza California ca stat și 90210 ca cod poștal.
 7. Dacă alegeți cardul de credit ca opțiune de plată, trebuie să utilizați propria adresă de stradă care este asociată cu cardul dvs. de credit.
  • Apoi, trebuie să convertiți codul poștal într-un cod poștal valid.
  • Mențineți orașul asociat cu noua zip, deoarece este necesar pentru configurarea contului Roku.
  • Pentru a crea un cod poștal valid, luați cifrele din codul poștal. Codul poștal M1Z4L3 devine 143. Adăugați zerouri până la sfârșit dacă aveți mai puțin de 5 cifre în codul dvs. poștal. Deci, 143 devine ZIP 14300.
 8. Acum că ați finalizat contul Roku, resetați dispozitivul de streaming Roku la setările din fabrică. Apoi, utilizați contul Roku american recent creat pe dispozitivul Roku.

Cum să adăugați canale americane la Roku Ultra în afara SUA

După ce v-ați înregistrat contul Roku din SUA și l-ați folosit pentru a vă conecta la Roku Ultra, este timpul să adăugați canale americane precum HBO Now, Hulu, Sling TV și Amazon Prime.

 1. Apăsați butonul „Acasă” de pe telecomandă pentru a deschide ecranul principal.
 2. Derulați în jos și selectați „Transmiterea canalelor ” pentru a accesa Channel Store.
 3. Căutați canalul pe care doriți să îl adăugați.
 4. După ce găsiți canalul, apăsați „OK” pe telecomandă.
 5. În cele din urmă, selectați „Adaugă canal ” pentru a instala canalul pe dispozitivul Roku.

Utilizarea VPN pentru a urmări canalele SUA pe Roku Ultra de peste mări

Ultimul pas pentru a urmări canalele americane pe care tocmai le-ați adăugat la Roku Ultra implică răsfățându-vă locația online. Acest lucru se poate face în două moduri. Prima este folosirea unei rețele private virtuale, cunoscută și sub numele de VPN. Geo-restricționat canale ca. Hulu, HBO GO sau Sling TV verificați adresa dvs. IP pentru a determina dacă sunteți eligibil să urmăriți conținutul lor sau nu. VPN vă permite să obțineți un Adresa IP americană chiar dacă nu trăiești în SUA. La rândul său, păcălește aceste canale geoblocate pentru a crede că locuiești în prezent în SUA.

 • Poti ocoli geo-restricțiile impuse tuturor canalelor americane folosind VPN.
 • VPN vă oferă și un plus intimitate și Securitate pe net. Tot traficul dvs. pe Internet este criptat.
 • VPN nu poate fi instalat direct pe Roku însuși. Trebuie să configurați conexiunea VPN pe un router compatibil.
 • Dacă decideți să configurați VPN pe routerul dvs., toate dispozitivele de streaming conectate la acel router vor partaja conexiunea VPN, inclusiv Roku Ultra.

Probabil că v-ați cumpărat un Roku Ultra pentru funcția de streaming 4K. Acesta este motivul pentru care este esențial să vă înscrieți la un furnizor VPN cu servere VPN rapide, cum ar fi ExpressVPN. Am analizat destul de multe servicii VPN. Iată lista noastră cu cei mai buni și mai rapide furnizori de VPN cu care puteți folosi deblochează canalele americane de pe Roku Ultra.

Deblocați canalele americane de la Roku Ultra în afara SUA cu ajutorul DNS inteligent

Dacă nu vă deranjează prea mult să vă criptați traficul pe Internet, utilizați DNS inteligent în loc de VPN. Deși această opțiune nu are caracteristicile de confidențialitate suplimentare ale VPN, este totuși mai ieftină. Nu va trebui să decideți ce canale trebuie să deblocați, deoarece acestea sunt determinate de serviciul de proxy inteligent DNS pe care îl utilizați. Cu toate acestea, la fel ca în VPN, trebuie să instalați Smart DNS pe router. Nu există nicio modalitate de configurare a DNS inteligent pe un Roku, deoarece setările sale de rețea sunt blocate.

 • Trebuie menționat că este mai probabil să nu puteți configura Smart DNS pe router. Procesul implică în principal schimbarea adreselor serverului DNS primar și secundar. Oricine s-a confruntat cu setările de rețea înainte ar trebui să știe cum să facă asta. Dacă nu, verificați aceste videoclipuri și ghiduri de configurare.
 • Noile adrese de server DNS primare și secundare pe care trebuie să le utilizați vă sunt furnizate de serviciul proxy inteligent DNS la care vă înscrieți.
 • Asigurați-vă că serviciul dvs. proxy inteligent DNS acceptă de fapt deblocarea canalelor americane de pe Roku înainte de a vă înregistra cu acestea.

Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă de fapt deblocarea canalelor americane de pe Roku Ultra. Poti vizionați HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Mergeți în afara SUA și multe altele folosind serverele lor DNS. Înscrierea la un proces de 7 zile este gratuit și nu aveți nevoie de cardul dvs. de credit pentru a finaliza înregistrarea.

Cum să obțineți canale americane pe Roku Ultra în străinătate

Iată un rezumat al tuturor etapelor necesare pe care trebuie să le urmați pentru a debloca canalele americane de pe Roku Ultra de peste mări.

 1. În primul rând, înscrieți-vă cu un Furnizor VPN sau Servicii de proxy inteligente DNS.
 2. Configurare VPN sau DNS inteligent pe router.
 3. Creați-vă contul Roku american dacă nu deții deja unul.
 4. Resetați dispozitivul Roku Ultra și folosiți contul Roku nou creat pentru SUA pentru a vă conecta.
 5. Adăugați canalele preferate ale SUA pe dispozitivul Roku.
 6. Urmăriți canalele americane de pe Roku Ultra în afara SUA.

Dacă aveți nevoie de ajutor în oricare dintre acești pași, nu trebuie decât să aruncați un comentariu mai jos și voi face tot posibilul pentru a vă oferi o mână de ajutor. Dacă terminați folosind ExpressVPN sau Unlocator la vizionați canale americane pe Roku Ultra, lasă-mă să știu cum merge.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map