VPN este legal în Emiratele Arabe Unite?

Utilizează VPN în EAU legal sau nu? Locuitorii din Emiratele Unite trăiesc într-o lume în care se stabilesc pentru anumite restricții pentru a rămâne în siguranță și pentru a-și menține guvernul fericit. Persoanele care locuiesc în Emiratele Arabe Unite se află sub restricții severe de internet care îi fac să nu poată accesa anumite materiale. Nu puteți viziona versiunea americană a canalului de streaming Netflix sau accesați un site de întâlnire sau chiar chat video cu prietenii dvs. pe Skype, toate acestea fiind interzise în Emiratele Arabe Unite. Astfel de restricții sunt factori care determină nevoia, cererea și utilizarea VPN-urilor. Ce se întâmplă dacă guvernul decide să interzică și VPN-urile?


VPN este legal în Emiratele Arabe Unite?

VPN este legal în Emiratele Arabe Unite?

Din păcate, s-a întâmplat asta. A fost publicată o lege care restricționează utilizarea VPN-urilor, iar lucrurile au luat o întorsătură în rău. Interdicția VPN se încadrează pe numărul 12 în temeiul Legii federale din 2016 a Legii Cyber ​​Crimes Crime incriminând utilizarea VPN-urilor în Emiratele Arabe Unite. Deci, acum, nu numai site-urile web, serviciile și VoIP sunt blocate în Emiratele Arabe Unite, ci și VPN-urile care le deblochează. Această interdicție a lăsat cetățenii din Emiratele Arabe Unite să pună întrebări despre „Acum ce?” și „Aceasta înseamnă că VPN-urile sunt ilegale acum?”

VPN este legal în Emiratele Arabe Unite?

Dispoziția corespunzătoare din Legea privind criminalitatea informatică prevede următoarele: „Orice persoană care eludează adresa de protocol a internetului folosind o adresă înșelătoare sau o adresă care aparține altora sau prin orice alte mijloace în scopul săvârșirii unei infracțiuni sau a împiedicării descoperirii acesteia va fi pedepsită cu închisoare și cu amendă nu mai mică de ( AED 150.000) și care nu depășește (AED 500.000) sau prin oricare dintre aceste pedepse. “

Legea prevede că oamenii nu au voie decât utilizați servicii VPN legale sau altfel suferă consecințele fie a închisorii, fie a amenzilor în funcție de gravitatea infracțiunii. Potrivit Legii Cybercrime numărul 9, poliția și autoritățile pot întreprinde acțiuni legale împotriva celor care folosesc VPN-uri ilegale pentru alte activități necorespunzătoare.

Prin urmare, dacă un cetățean Emirat sau un expat care trăiește în Emiratele Arabe Unite utilizează VPN în scopuri legitime, utilizarea VPN în sine nu ar fi ilegală.

În rezumat, ar trebui să puteți utiliza VPN în Emiratele Unite, atât timp cât furnizorul de servicii VPN este legal și nu comiteți infracțiuni informatice în timp ce sunteți conectat la un server VPN.

Ce este un VPN?

O rețea privată virtuală creează un tunel care este accesibil după conectarea la un server străin. Un VPN criptează și asigură conexiunea dvs. astfel încât să nu vă faceți griji pentru ceea ce faceți online. După modificarea IP-ului dvs., veți deveni anonimi și nedetectabili de Furnizorii de servicii Internet. De asemenea, vi se oferă protecție împotriva hackerilor, supravegherii și pericolelor online.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7
 • Reducere exclusivă de 49%!

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Pentru ce se folosesc VPN-urile în Emiratele Arabe Unite?

Locuitorii din Emiratele Arabe Unite nu au unul, ci multe motive care justifică utilizarea VPN.

 1. Conexiune sigură: Conectarea la rețelele publice la cafenelele și restaurantele din Emiratele Arabe Unite poate fi securizată cu o rețea privată virtuală.
 2. Adresa IP de mască: Schimbarea adresei IP vă oferă libertatea de a naviga pe internet în siguranță și privat în Emiratele Arabe Unite.
 3. Permite accesul la conținut blocat: VPN-urile le acordă utilizatorilor lor acces la Skype, Facetime și alte servicii VoIP unde sunt interzise în EAU.
 4. Protejarea datelor: criptarea strânsă și lipsa politicilor de înregistrare pe care furnizorii de servicii VPN le oferă datelor online ale utilizatorilor ca fiind private și inaccesibile de către guvern și nici de furnizorii de servicii Internet..
 5. Restricți restricțiile geografice: Deținerea unui VPN vă permite să vizionați filmele preferate, emisiile TV, evenimentele sportive în direct și servicii precum US Netflix și Spotify, chiar dacă Emiratele Unite nu le transmit.
 6. Menținerea vieții private: guvernul Emiratelor Unite urmează activitatea online a cetățenilor săi, ceea ce înseamnă că intimitatea nu este menținută acolo. Totuși, acest lucru poate fi modificat prin înregistrarea la un VPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite

Iată lista furnizorilor de servicii VPN care sunt utilizate cel mai frecvent în Emiratele Arabe Unite. Pentru o analiză aprofundată a fiecăruia dintre aceste VPN-uri, consultați cel mai bun VPN pentru revizuirea Emiratelor Unite.

ExpressVPN

ExpressVPN este numărul unu pe lista noastră. Serverele lor sunt prezente în peste 90 de țări, astfel încât conectarea la una indiferent de distanță nu ar trebui să fie o problemă. Deblocarea Skype, Netflix, Whatsapp sau BBC în Emiratele Arabe Unite este garantată cu ExpressVPN. Software-ul lor ușor de utilizat, metodele puternice de criptare și viteza rapidă sunt factori încurajatori pentru abonarea la serviciile lor.

NordVPN

lui NordVPN Metoda lor de criptare dublă în care traficul este dirijat între două servere în loc de unul oferă utilizatorului un sentiment de securitate, ceea ce este foarte necesar pentru a fi simțit în Emiratele Arabe Unite. De asemenea, nu păstrează jurnalele activităților de pe internet ale utilizatorilor lor și operează cu viteză rapidă.

IPVanish

IPVanish oferă PPTP, L2TP și OpenVPN ca protocoale alese, toate susținute de o criptare AES de 256 biți. Dacă asta nu reprezintă securitate, atunci ce face? Pentru a face lucrurile și mai sigure, IPVanish nu ține jurnalele de trafic ale utilizatorilor lor. De asemenea, oferă viteze mari de server, ceea ce este important pentru cei care intenționează să transmită fluxuri de știri, transmisii în direct sau evenimente sportive de pe canalul sau site-ul lor preferat din Emiratele Arabe Unite..

VPN-uri în Emiratele Arabe Unite, juridice sau ilegale?

Motivul pentru care autoritățile din Emiratele Arabe Unite emit toate aceste legi și restricționează libertatea internetului utilizatorilor este de înțeles, dar oarecum nejustificat. Guvernul se teme că, dacă nu ia măsurile necesare, cetățenii ar putea fi expuși la conținut nefast care ar putea corup comunitatea. Ceea ce alege un cetățean să facă online este singurul său business și, de atâta timp, o VPN încurajează această independență online. Cetățenii din Emiratele Arabe Unite au voie să utilizeze numai VPN-uri legale, în caz contrar, vor trebui să se confrunte cu consecințe legale grave. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN legal este mai bine decât a nu utiliza unul deloc.  

postări asemănatoare

 • Cum să urmăriți Netflix Offline Streaming

  Cum să urmăriți Netflix Offline Streaming?

  Nici un comentariu | 1 decembrie 2016

 • 10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

  10 secrete Netflix pe care nu le cunoșteai

  Nici un comentariu | 11 ianuarie 2017

 • Evitați restricțiile geografice și erorile de locație în câteva minute

  Cum să ocoliți restricțiile geografice și erorile de locație

  56 comentarii | 8 aprilie 2014

 • Cum să vizionezi Eir Sport în afara Irlandei

  Cum să vizionezi Eir Sport în afara Irlandei

  Nici un comentariu | 4 februarie 2019

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map